Skrev under på en tremånederskontrakt

Jordy Hiwula har scoret mye mål for blant annet Coventry i League One tidligere sesonger. Nå er han klar for Pompey.


NYHETER: 26-åringen har scoret ligamål for Wigan, Walsall, Bradford City, Fleetwood Town og Coventry City i League One de siste sesongene. Etter at Coventry City rykket opp til Championship, valgte de å ikke forlenge kontrakten med spissen. Han har derfor stått klubbløs siden sesongslutt 2019/20.

De to siste gangene Coventry har vært på Fratton Park, har Hiwula scoret mot Pompey. I tillegg til gode erfaringer med vår hjemmebane fra før, har hans tidligere lagkamerat Conor Chaplin framsnakket Pompey og bedt han slå til om han får kontraktstilbud.

SE OGSÅ: Jordy Hiwulas spillerprofil

 

Snakket med Conor Chaplin

– Jeg fikk en telefon fra agenten min på tirsdag med beskjed om at Pompey var interessert. Jeg ba agenten min sørge for å få i stand en avtale så snart som mulig. Jeg liker veldig godt denne stadion og supporterne her er helt utrolige. Conor Chaplin har også fortalt meg om hvor stor klubb dette er og jeg er veldig glad for å være her. 

– Jeg er en hardtarbeidende spiss som alltid gir 100 prosent. Forrige sesong fikk jeg ikke så mye spilletid som jeg hadde ønsket, men dette gir meg muligheten til en ny start og jeg er veldig motivert. Jeg har også trent hardt gjennom sommeren og høsten. Min fysiske form er god, kommenterer Hiwula til Pompeys offisielle side.

 

– Hurtig spiss

Hiwula har skrevet under på en kontrakt med Pompey som går fram til 20. januar. Han kan spille både spiss og i en offensiv rolle bak spissen, enten det er i en tierrolle eller kantrolle. Han skal spille med draktnummer 26 og er aktuell for Pompey-laget som skal møte Sunderland lørdag.

– Vi kjenner godt til Jordy, blant annet gjennom kamper mot oss de siste sesongene. Han er en teknisk god spiller som er hurtig og en god avslutter. Dette gir oss økt konkurranse om angrepsplassene, sier assistentmanager Joe Gallen i en kommentar til samme nettside.