Konkurranse: Tre spørsmål 2019

Som vanlig i vår spørsmålsquiz er det tre spørsmål du skal svare på. Du må ha riktig på alle tre for å være med i trekningen. Det er ett “Hvem er jeg”-spørsmål, ett historisk spørsmål og ett bildespørsmål.


KONKURRANSE: Denne gangen er det muligens ikke alle som er like interessert i premien, ettersom det er to Pompey-klesplagg for barn. De er brukt svært lite og undertegnede vil la noen av våre medlemmer med barn få muligheten til å arve disse to.

Som det kommer fram av bildet, er det ei t-skjorte og ei overtrekksjakke/treningsjakke. De er i størrelse 11-12 år.

 

Spørsmålene

1. Jeg spilte for Pompey i Premier League og de fleste husker meg nok for min gode venstrefot. Jeg var kun i Pompey i én sesong, men fikk være med å vinne FA-cupfinalen. Etter å ha dratt tilbake til en klubb i det landet jeg kom til Pompey fra, returnerte jeg til engelsk fotball i 2011. Denne gangen ble jeg bare i England i et halvt år, før jeg dro tilbake til en tredje klubb i det landet jeg kom fram. Pompey og min andre klubb i England spiller begge i League One nå. Jeg har selv spilt både i en Champions League-finale og i VM. Hvem er jeg?

2. I 2016/17 vant Pompey League Two. Hvem var vår toppscorer med 13 seriemål den sesongen?

3. Hvem er Pompey-keeperen ser du på bildet under?

Send dine svar til undertegnede på epost: joakim.ellingsen at gmail.com, eller som melding på Messenger.

SVARFRIST: 20. november

3 thoughts on “Konkurranse: Tre spørsmål 2019

Comments are closed.