Startet sesongen med seier

Alfie Stanley scoret to mål da akademiet startet sesongen med 4-1-seier.


AKADEMIET: Seier 4-1 borte mot Yeovil må være nær en perfekt start på sesongen. Den første scoringen kom etter at Alfie Stanley headet inn et innlegg fra Harry Kavanagh. Stanley la deretter på til 2-0 etter å ha blitt spilt fri av Charlie Bell på en kontring.

Dan Neild reduserte for vertene før pause, slik at stillingen halvveis var 2-1 til Pompey.

2. omgang var derimot ikke gammel før Pompey igjen sørget for tomålsledelse. Harry Kavanagh smalt et frispark i mål fra distanse. 4-1-målet kom etter at Yeovil ikke fikk klarert et innlegg. Stan Bridgman var på plass foran mål og satte ballen sikkert i nettet. Dermed 4-1 til Pompey i seriepremieren.

LES OGSÅ: Endte på 7. plass

Akademimanager Mark Kelly: “It was a pleasing first league game for the boys, which comes off the back of a solid pre-season.We were looking at psychological and social aspects over the summer, making sure their behaviour was right and how that affected things on the pitch. I’m pleased to say that they were fully committed to the job and that helped us to get a positive result.

Yeovil worked hard against us and we identified how to stretch the game early on, seeing more of the ball as they tried to press and close us down. It was good to see how we found those spaces to exploit and we’re happy with the overall performance, while still wanting to improve on the things we could do better.”

Pompey: Pitman; Kavanagh, Robb, Rew, Kelly; Bridgman, Storey; Teggart (Brook 74), Bell (Lee 68), Anderson; Stanley
Ikke benyttede reserver: Gifford, Sims, Garrett

Akademimanager Mark Kelly