Pompeys draktnummer 2019/20

Pompey offentliggjorde fredag spillerstallens draktnummer for 2019/20-sesongen.


NYHETER: De fleste spillerne har beholdt draktnummeret de hadde i fjor, mens nykommerne har fått tildelt nummer blant de som var ledige. Paul Downing fikk nummer 5, James Bolton 13, Sean Raggett 20, Ryan Williams 7, Ross McCrorie 15, Marcus Harness 19 og Ellis Harrison 22.

Det er også verdt å merke seg at Craig MacGillivray ikke ovverraskende har fått drakt nummer 1, Jamal Lowe beholder nummer 10 selv om han trolig blir solgt i nær framtid, Tom Naylor får drakt nummer 4 og Haji Mnoga og Adam May får ikke draktnummer. Mnoga fordi han er akademispiller som i utgangspunktet ikke er en del av førstelagsstallen og May fordi han skal på sesonglangt lån til Swindon kommende sesong.

Vi merker oss også at akademikeeper Petar Durin har fått draktnummer denne sesongen. Han har nummer 23. Han er fjerdevalg hos oss, men dette er trolig et signal om at Luke McGee vil forsvinne i sommer.

 

Keepere:

1 Craig MacGillivray

21 Luke McGee

23 Petar Durin

35 Alex Bass

 

Forsvarsspillere:

Anton Walkes

Lee Brown

Paul Downing

6 Christian Burgess

13 James Bolton

16 Jack Whatmough

20 Sean Raggett

25 Joe Hancott

31 Matt Casey

38 Brandon Haunstrup

Haji Mnoga

 

Midtbanespillere:

4 Tom Naylor

Ryan Williams

14 Andy Cannon

15 Ross McCrorie

17 Bryn Morris

18 Louis Dennis

19 Marcus Harness

26 Gareth Evans

29 Leon Maloney

33 Ben Close

Adam May (utlånt til Swindon Town)

 

Spisser:

8 Brett Pitman

Oliver Hawkins

10 Jamal Lowe

11 Ronan Curtis

22 Ellis Harrison

40 Bradley Lethbridge

Jamal Lowe blir trolig solgt til Wigan i nær framtid, men han har fått drakt nummer 10 også for 2019/20-sesongen.