102 medlemmer

Sportslig suksess, nye nettsider og en offensiv på medlemsfronten. Hva som er hovedårsaken, er ikke sikkert. Resultatet er uansett at vi nå står med tidenes høyeste medlemstall.


VAP-NYHETER: 102 er det nye medlemstallet vårt. Så høyt medlemstall har vi aldri hatt tidligere – selv ikke i våre Premier League-dager. Vi nådde 100 medlemmer på vårt meste da. Nå er det altså 102 medlemmer som har betalt kontingent for 2019.

HELE MEDLEMSLISTEN FINNER DU HER

På bildet over ser vi flere av våre medlemmer i ølhagen på Artillery Arms – en av flere Pompey-puber. Dette før siste serierunde forrige sesong. En rekke av våre medlemmer reiser over i løpet av hver sesong, og med hjelp av sosiale medier er det nå enklere enn noen gang å avtale å møtes. Det er noe vi oppfordrer dere til å gjøre. Selv om vi nå er over 100 medlemmer, er vi ikke flere enn at en fort kan bli kjent med en stor del av medlemsmassen.

Vi oppfordrer også alle til å delta aktivt på facebook og twitter i form av kommentarer. Forumet vårt droppet vi på grunn av lite aktivitet. Kjekt om vi kan ha litt aktivitet på sosiale medier da.

 

Supportercupen 2019

En annen anledning til å møte andre medlemmer blir det i Supportercupen i Oslo i starten på juni. Håvard Myhre stiller som lagleder, og vi håper og tror vi klarer å samle rundt ti medlemmer slik at vi kan stille lag i supportercupen.

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon i en egen sak, men kort fortalt blir det supportercup lørdag 1. juni. Sted: Nordre Åsen i Oslo.

Påmeldingsfrist er 1. mars.

Slik så det ut da vi stilte lag i 2015: