Konkurranse: Tre spørsmål 2018

Som vanlig i vår spørsmålsquiz er det tre spørsmål du skal svare på. Du må ha riktig på alle tre for å være med i trekningen. Det er ett “Hvem er jeg”-spørsmål, ett historisk spørsmål og ett bildespørsmål.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

KONKURRANSE: Her kommer de tre spørsmålene du skal finne svar på. Premien er drakten du ser avbildet. Den er i størrelse L og selvfølgelig ubrukt.

1. Jeg ble født for 26 år siden i Skottland. For tre år siden var jeg i Pompey, på lån. Jeg gjorde mine saker bra, scoret mål og var ønsket med videre – men det skjedde ikke. Jeg har også vært linket tilbake til Pompey i årene etter, men etter at jeg hadde en periode i divisjonen under Pompey er jeg nå å finne i divisjonen over. Jeg scoret masse mål i League Two i fjor, men jeg har ikke vært noen suksess i Championship denne sesongen. Hvem er jeg?

2. Hvem er vår mestscorende spiller i Premier League? (Tips: Han scoret totalt 28 mål i Premier League for oss)

3. Hvem ser du på bildet under?

Slik svarer du

Svarene sendes Joakim Ellingsen på  epost (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt sendes som melding til undertegnede på Facebook/Messenger. Svarfrist 1. januar 2019.

Konkurransen er kun åpen for våre medlemmer.

6 thoughts on “Konkurranse: Tre spørsmål 2018

Comments are closed.