Alexander Nilsson

Född: 1993

Hemstad: Sundsvall

Civilstatus: Sambo

Yrke: Sportjournalist

Intressen: Ishockey, fotboll, teknik (datorer, hemautomation)

Följt Pompey sedan: Första gången säsongen 07/08. Sedan paus till denna sommaren då Football Manager 2018 fick mig att falla för klubben igen och den är nu min andraklubb i fotbollsvärlden efter Manchester United som hängt med sedan unga pojkåren.

Sett Pompey live: Ingen gång. (Sett fotboll live i England en gång, Fulham-Brighton i december 2014)

Drömelvan sedan jag började följa Pompey: David James – Glenn Johnson, Sol Campbell, Sylvain Distin, Hermann Hreidarsson – Lassana Diarra – Jamal Lowe, Pedro Mendes, Niko Krancjar, Sulley Muntari – Nwankwo Kanu

Favoritspelare: Lassana Diarra, Niko Krancjar, Jamal Lowe

Skandinaviskt favoritlag: Inget (men önskar GIF Sundsvall all lycka)