En førjulsgave

Flere medlemmer har gitt uttrykk for at de savner forumet vi hadde for noen år siden. Som en førjulsgave har vi opprettet et nytt diskusjonsforum.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

VAP-NYHETER: I våre Premier League-sesonger var det til tider svært stor aktivitet på forumet vårt. En rekke medlemmer – og også supportere fra andre lag – deltok i diskusjonene om Pompeys kamper, spillere, supporterklubben, klubben og andre tema. Det som kjennetegnet forumet var at det var god stemning. Det ble holdt en god tone og det ble ikke nødvendig å sensurere eller blokke noen brukere.

Da forumet vårt forsvant – noe som lå utenfor vår kontroll – var det kjapt et savn hos mange. Også i årene etterpå er det flere medlemmer som har kommentert at de savner forumet. Enten fordi de ikke er på facebook, eller fordi forumet rett og slett er mer brukervennlig enn å diskutere i tråder på facebook.

 

En møteplass

Vi har også prøvd oss med kommentarfelt i artiklene på pompey.no, men det har aldri slått særlig an. La oss derfor håpe at mange av dere medlemmer vil opprette en bruker på forumet og delta i diskusjonene slik at vi igjen får opp engasjementet, aktiviteten og en møteplass for skandinaviske Pompey-supportere.

Forumet er også åpent for supportere av andre lag – så lenge de holder seg saklige og høflige.