Reisebrev 17/18: Christians fæle statistikk

Christian Knapp så Pompey live fire ganger forrige sesong – uten seier. Det ble ikke bedre da han var i Oxford for å se Pompey i 2. serierunde nå i august.

I første serierunde (Rochdale H) hadde vi Trond Gyldenskog Nedal på plass. I andre serierunde var Christian Knapp vår representant. Her er Christians reisebrev fra bortekampen mot Oxford:

Fikk ikke rettet på statistikken

Etter en fin sesongstart mot Rochdale var som vanlig optimismen høy foran årets første bortekamp, mot Oxford. Det selv om undertegnede kun har én Pompey-seier på sine siste ti kamper. Endte med 0-1-3 på fire kamper i fjorårets sesong, noe som må sies å være en sterk prestasjon.

Det var en fin dag for fotball, med rundt 20 grader i universitetsbyen. Etter å ha kjørt rundt i 40 minutter for å lete etter parkeringsplass, fikk vi til slutt parkere hos noen lokale helter. Det var bra trykk på stadion, med et solid bortefølge. Som mest sannsynlig kunne vært det dobbelte om Oxford hadde ønsket det. Første omgang var en jevn affære, med et annullert Pompey-mål som ble den store “snakkisen” i pausen. Jeg har fortsatt til gode å se bilder som viser at det var en korrekt avgjørelse.
I 2. omgang var det dessverre bare ett lag som møtte opp til kamp, og resultatet ble som det ble. 3-0-tap og en forferdelig andre omgang gjorde at min grusomme statistikk fortsatte og tidligere Vikingassistent Pep Clotet kunne notere seg for seks poeng av seks mulige. For undertegnede gikk turen videre nordover for å se mer fotball.