2017-18: Bognor Regis – Portsmouth 0-2 (træningskamp)

Pitman var på pletten i sin debut.

Ganske som ventet startede Pompey med deres to nye spillere mod dagens modstander Bognor Regis. McGee var på mål og Brett Pittmann tog pladsen ikke oppe foran som forventet, for her blev Chaplin placeret. Til gengæld fik Pitman anførerbindet.

Pompey kom hurtig foran, en skidt tilbagelægning blev opsnappet af Conor Chaplin, som uselvisk spillede den på tværs, hvor Pitman meget enkelt kunne score til 0-1.

Hjemmeholdet havde tilløb til en fin chance, men desværre for unge Pearce var hans first touch ikke godt nok, og chancen blev ikke til noget.

Pompey var i kontrol igennem hele første halvleg, om end Bognor Regis havde tilløb til et par muligheder.

Efter pausen skiftede Bognor Regis flittigt ud, mens Pompey holdt fast i deres start XI. Pompey fik lagt et godt pres, men målene udeblev i denne periode, og det største bifald kom da speakeren ønskede Ray Crawford tillykke med fødselsdagen i går, da den tidligere Pompey topscorer blev 81 år.

Med et kvarter tilbage af kampen kom chancerne, og lidt overraskende var det hjemmeholdet der var først. Den tidligere Pompey akademispiller Tommy Scutt fik trykket godt af, men vores nye keeper McGee reddede og kort efter var Pitman der var nær ved at komme igennem, på en fin pasning fra Carl Baker.

Med 4 min tilbage af kampen, så lukkede Pompey kampen, Carl Baker fandt Pitman, som tæmmede bolden og satte den til 0-2. Det blev kampens resultat, i en kamp hvor Pompey meget overraskende ikke skiftede ud.

Pompey manager Kenny Jackett:

“It was only Brett’s second day at the club, but he played the full game and scored two, so that’s encouraging.

“We were trying to get him here since I came to the club and we hope that he can form a productive forward partnership with Conor.

“But you need a squad as well and behind them you’ve got Kabamba, Smith and Main, who will all be pushing.

“There are certainly options in our strike-force and it’s all about putting the right people into the right slots.”

“We had a lot of the ball without really creating enough chances and the match was open all the way up to the point when we scored the second goal.

“But all 11 players got 90 minutes and that’s something they can build on through the rest of pre-season.

“Bognor were very good and played out from the back – it will be interesting to see how they do at their level.”

Træningskamp, Nyewood Lane, 15/7-17

Bognor Regis – Portsmouth 0-2 (0-1)

5 min 0-1 Brett Pitman

86 min 0-2 Brett Pitman

Portsmouth (4-2-3-1): McGee; Evans, Burgess, Davies, Holmes-Dennis; Rose, May; Baker, Pitman (c), Bennett; Chaplin

Bænken: Bass, Talbot, Whatmough, Close, Lalkovic, Naismith, Main

Tilskuere: 1.800