Dette er vår årets spiller 2015/16

Dere har talt: Denne mannen er vår årets spiller i Pompey 2015/16.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

VAP-NYHETER: For 21. gang har vi kåret vår årets spiller. Som listen lenger nede viser, er vi mye enige med de andre supporterklubbene om hvem som var beste Pompey-spiller i 2015/16. Ben Davies er mannen også vi har kåret til årets spiller. Høyrebacken hadde en meget god sesong, og veteranen vant også de fleste kåringene fra andre supporterklubber og media. Dessverre kom ikke han og klubben til enighet om ny kontrakt ved sesongslutt. Davies har derfor flyttet nordover og spiller for Grimsby i 2016/17.

Enda Stevens og Michael Doyle vant også noen priser for årets spiller 2015/16. Hos oss havner de på 3. og 4. plass. Der vi skiller oss litt ut i forhold til andre kåringer, er at vi har unggutten Conor Chaplin så høyt som 2. plass. Chaplin spilte svært få kamper fra start, men tenåringen var så god i sine minutter at han faktisk scoret elleve mål for oss forrige sesong. Åtte av disse var i serien.

LES: Her kan du se hele listen over våre tidligere vinnere

Resultatet Slik ble hele listen med hvilke spillere som fikk poeng og hvor mange poeng de fikk:

Ben Davies 15 Conor Chaplin 8 Enda Stevens 7 Michael Doyle 5 Gary Roberts 5 Marc McNulty 4 Adam Webster 4 Kyle Bennett 4 Christian Burgess 4 Gareth Evans 3 Danny Hollands 2 Jack Whatmough 2 Brandon Haunstrup 1 Michael Smith 1

 

Chaplin vant klart i kåringen av årets unge spiller

Som nevnt ble Conor Chaplin nummer to på vår årets spiller-kåring. Det er derfor ingen overraskelse at han ble kåret til årets unge spiller for andre sesong på rad. Conor Chaplin er med det førstemann til å vinne den prisen to ganger hos oss. Vi kåret Chaplin til årets unge spiller også i 2014/15.

Chaplin var suveren i kåringen. Det var totalt ti av våre medlemmer som stemte. Åtte av disse stemte på Chaplin.

Her er den korte listen over hvilke spillere som fikk poeng og hvor mange poeng de fikk:

Conor Chaplin 8 Adam Webster 1 Ben Close 1