2015/16 Bognor Regis – Portsmouth 1-1 (træningskamp)

Vi mangler meget endnu.

Af: Jean Robert Tankred

Også den anden testkamp endte 1-1 da vi spillede remis mod The Rocks. Matt Tubbs stod for vores enlige mål efter 8 minutters spil. Hjemmeholdet udlignede i anden halvleg. Gary Roberts blev skiftet ud med en knæskade.

Vi stillede op i Cooks favoriserede 4-2-3-1 system med Matt Tubbs som den enlige spydspids, og satte fra start værterne under pres. Det gav bonus efter små otte minutter da netop Tubbs med usvigelig sikkerhed konverterede et indlæg fra Stevens til en 1-0 føring til Pompey. Efterfølgende var der halvstore chancer til både Gareth Evans og Tubbs, alt imens vi fortsat dominerede kampen efter behag. Det var derfor lidt ud af den blå luft, at hjemmeholdet pludselig fik tilspillet sig en håndfuld gode muligheder. Anfører Jason Prior forsøgte sig med et saksespark, der røg centimeter forbi vores mål, og minuttet efter sendte Stuart Green en godt ramt helflugter mod vores overlægger. Vi slap dog med skrækken og kunne gå til pause med Matt Tubbs knebne 1-måls føring.

Roberts skadet

Gary Roberts blev knæskadet lige før pausefløjtet, og kom logisk nok ikke ud til anden halvleg. I stedet gav Cook debut til Adam McGurk – den eneste udskiftning i pausen. Pompeys spil havde nu mistet noget af flowet, og det var småt med chancer i begge ender. Første mulighed kom til Bognor Regis, og den udnyttede de til at udligne til 1-1. Her så anfører Paul Robinson ikke for godt ud, da Rutherford fik pillet bolden fra ham, og køligt passerede Paul Jones i vores mål. Opsatte på at sætte os på kampen igen satte vi pres på, og skabte hurtigt også et par gode chancer, som hhv. Gareth Evans og Michael Doyle dog sendte tæt forbi The Rocks’ mål. McGurk havde et godt forsøg efter 65 minutters spil, men afsluttede desværre lige på værternes målmand Lyall Beazley. I et forsøg på at skabe nyt liv i angrebet blev Tubbs i front erstattet af Theo Robinson, men tættest på et nyt føringsmål var Michael Doyle, der sendte et skruet skud forbi Beazley i målet, men også lige uden om den ene opstander. Herefter pakkede Bognor Regis sig sammen, og i sidste ende blev det ved det uafgjorte resultat.

I skrivende stund er der intet nyt omkring Gary Roberts knæ. Det bliver scannet i dag, og først derefter ved klubben mere om skadens omfang.

Kommentarer fra Paul Cook:

“I thought we lacked penetration at times. I thought we gave the ball away too cheaply at times but hopefully we learn bits from the game. I’m disappointed we conceded a poor goal and disappointed we didn’t have too many clear-cut chances. We huffed and puffed without ever looking like scoring.”

“We have to put those teams to the sword and move the ball quicker in the final third, but Rome wasn’t built in a day, we are a work in progress. I am disappointed we didn’t win but how pre-season is, if you win last night and win at Gosport, great – then you could lose to Dagenham. I think the main thing is we keep working towards the Dagenham game. That is by far and away our most important match.”

 

Træningkamp, Nyewood Lane, 17/7-15

Bognor Regis Town – Portsmouth 1-1 (0-1)

8. min. 0-1 Tubbs

57. min. 1-1 Rutherford

Pompey (4-2-3-1): Jones; Davies, P. Robinson (anfører) (Nilsen ’86), Burgess (Field ’86), Stevens; Atangana, Doyle; Roberts (McGurk ’46), Bennett, Evans (Hassan ’87); Tubbs (T. Robinson ’66).

Ikke benyttede udskiftere: Poke, Haunstrup og Close.

Videohøydepunkter fra kampen: