Reisebrev 14/15: En uforglemmelig opplevelse

Det har vært langt mellom de sportslige opplevelsene for en Pompey-supporter de siste årene. Eirik Bøen Gravdal fra Odda fikk i februar en stor opplevelse på Fratton Park.

REISEBREV: Den 24 år gamle Odda-mannen reiste sammen med noen kamerater til Fratton Park for å se Pompey hjemme mot Tranmere i februar. Ønsket var å sitte nærmest mulig kjernen. Da det kun var på rad 2 de fant en stor nok rekke med ledige billetter, ble det her de kjøpte seg plasser. “Det går nok bra – stemninga er der”, meldte Gravdal til undertegnede i forkant av kampen.

 

– Det mektigste jeg har vært med på

Etter kampen kunne han fortelle følgende:

Det ble en helt uforglemmelig dag på Fratton Park i forrige uke. Vi var klare til å dra hjem da det var 0-2 til Tranmere og det gjensto 20 minutter. Da snudde alt til 3-2 på ni ordinære spilleminutt. Det mektigste jeg har vært med på. Hele stadion stod og alle sang på et nesten fullsatt Fratton Park. John Westwood med en bjelle i ene hånda og en trommestikke i den andre. Var sikker på at han skulle miste begge armene på slutten der!

Et kvarter før slutt lå altså Pompey under 0-2 hjemme på Fratton Park mot nedrykkstruede Tranmere. Innbytter Westcarr reduserte til 1-2 i det 76. minutt. Tidvis utskjelte Ryan Taylor scoret så to ganger – i det 82. og det 85. minutt. Her kan du se målene på You Tube.

 

Om å sitte på rad 2

Om det å sitte så langt framme som på rad 2, forteller Eirik:

Det var veldig positivt faktisk. Jeg trodde vi hadde dårlig sikt over banen fra så langt nede, men det var ikke noe problem. Men det hadde kanskje vært hakket bedre å sitte midt i Fratton End der det virkelig kokte.