Supportercupen 2011

I juni deltok Venner av Portsmouth i supportercupen for femte gang. Her får du spillende lagleder Håvard Myhres referat.

AV: HÅVARD MYHRE
FOTO: DUNCAN GRIFFIN

SUPPORTERCUPEN: Vi skulle møte West Ham, Burnley og Tottenham 3.

Laget vårt iår besto av Daniel Bones i mål Tom Hagen, Rune Hagen, Trond Nedal, Hans Joakim Grini, Roger Arnesen, Mange Nilsson, Kim are Berg, Håvard Myhre og Duncan Griffin på sidelinja!

 

West Ham 0-2

Åpningskampen vår var mot West Ham, og her tapte vi 2-0. En litt ufortjent seier i våres øyne, da West Ham hadde to muligheter gjennom hele kampen. Det var en jevn kamp som like gjerne kunne endt med seier til oss, om vi hadde vært litt mer effektive foran mål!

 

Burnley 2-5

Kamp nr 2 var mot Burnley.

Her begynte det hele veldig bra! Vi gikk opp i ledelsen både 1-0 og 2-1 etter scoringer av Tom Hagen!

Det var en liten stund der kampen bikket mellom en 3-1 scoring til oss og en utligning! Vi hadde en kjempesjanse til å gå opp til 3-1 da Mange Nilsson var alene med keeper, men dessverre så klarte han ikke sette den i kassa.

Etter dette, så falt vi sammen, og Burnley scoret hele 4 ganger, og vi tapte til slutt 5-2. Utrolig surt, men det ble for stort strekk i laget vårt, og vi ble løpende etter Burnley.

 

Tottenham 3 3-2

Siste kampen var mot Tottenham 3. De hadde også tapt sine 2 første kamper, så denne kampen ble en kamp om å unngå å havne på siste plass i gruppa!

Vi endret taktikken vår ifra å spille 2-3-1 til å spille mer 3-3. Og det fungerte!

Vi tok ledelsen 1-0 etter et langskudd av Hans Joakim! Deretter scoret Tottenham 2 ganger, og det så mørkt ut nok en gang. Men så sendte Tom Hagen avgårde en giftig pasning til Trond Nedal som satte inn utligningsmålet til 2-2!
Før Hans Joakim nok en gang fant frem skuddfoten, og satte inn seiersmålet til 3-2!

 

Nummer 3 i gruppe

Så vi unngikk å havne på sisteplass i gruppa! Deilig at det var på bekostning av Tottenham!! Det var i mine øyne en meget god trøstepremie for oss!

Så vil takke alle som stilte opp, og gjorde det hele til en kjempemorsom dag i solsteika på Snarøya!

Håper vi sees til neste år, og da gjerne med et par nye folk som vil være med!