From Russia with love?

Baby one more time.

Russiske ejere er på vej ind i Pompey, i hvert fald har begge parter bekræftet at der dialog mellem Portsmouth FC og Convers Sports Initiatives, som består af to russere og en englænder.

CSI som tilsyneladende har involveret sig i flere idrætter har nu kastet deres interesse på Pompey. Det efter at have opgivet kontrol med Bournemouth og Glasgow Rangers.

Så kan det nok gøre en nysgerrig omkring hvorfor Pompey.

Googler man firmaet, så der det solidt ud, og det ser ud til det ikke er en personlig formue der bliver smidt ind.

På firmaets hjemmeside kan man læse denne melding, og den ene ejer Vladimir Antonov, skulle være god for $ 300.000.000 og er den 182. rigeste russer.

Men når det nu er russere der er på vej ind i klubben, kan det jo funderes over om der er en sammenhæng til Gaydamak familien. Som vel har tabt kontrollen over klubben, men ejer jorden omkring Fratton Park, og dermed kan blokere, eller rettere tage sig vel betalt, hvis/når Fratton Park skal udvides.

Så magtkampen er ikke slut mellem Chainrai og Gaydamak. Dog kan det ønskes den ikke bliver personlig, men bliver et spørgsmål om penge. Så Pompey kan komme videre.

På den anden side, en gang ny russiske ejere, hvorfor ikke en gang til, det gav jo en FA cup gevinst, så hvem ved om der ligger et mesterskab og venter for Pompey foran the big four, men også at det vil koste klubben livet fuldstændigt, det bliver prisen.