You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 136 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1953827

PostHeaderIcon Meninger

PostHeaderIcon Er Steve Cotterill riktig mann?

steve_cotterill_tommel_oppPompey raser nedover på tabellen, men manager Steve Cotterill har vanskelige arbeidsforhold. Synes du han er riktig mann i managerjobben på Fratton Park?

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tanker fra Gibbs

chris_gibbs1Venner av Portsmouths kontaktperson gjennom mange år, Chris Gibbs, følger som vanlig Pompey svært tett. Her deler han noen av sine tanker med oss i Skandinavia.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Hvem må vi ofre?

liam_lawrenceFaren for konkurs er over ser det ut til, men det er budsjettert med spillersalg også i januar. I vår nye spørreundersøkelse spør vi deg hvem du mener vi bør ofre.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Round round I get around sang Beach Boys en gang

fans_i_usaSteen Houman blogger: En katastrofe tour eller?

Les mer …

 

PostHeaderIcon Hvem smutter og hvem bliver?

pundEr det realistisk at få £ 20-30 mill ind på spillersalg?

Les mer …

 

PostHeaderIcon Hvem blir førstemann ut?

jubeldefoe2I 2009 forsvant 19 spillere fra Pompeys førstelagsstall. Vi er nå over halvveis i januar, men har fortsatt ikke mistet spillere. Hvem blir førstemann ut?

Les mer …

 

PostHeaderIcon Derfor unner jeg Hart suksess

paul_hart_og_ian_woan_liteHan har vært bookmakernes hovedfavoritt til å miste jobben i mange uker, og en rekke Pompey-fans har vært svært negative til han, men Paul Hart er fortsatt vår manager og har holdt ut alt som har skjedd de siste månedene. Det beundrer jeg han for.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Eds tanker om møtet med Storrie

edVårt medlem Ed Binks var vår representat på møtet med Pompey-direktør Peter Storrie. Det offisielle referatet fra møtet har vi allerede presentert her på siden vår. Nå får du Eds tanker og meninger om møtet han var med på.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Derfor jubler ikke jeg

jobsite_al_fahimKjendis-supporter John PFC Westwood var "over the moon" og en rekke supportere sto fram i media og jublet for at Al Fahim endelig hadde fullført kjøpet av Portsmouth. Selv om det har kommet fire nye spillere til klubben i løpet av de få dagene etter overtakelsen klarer jeg ikke å juble. Jeg er veldig skeptisk til klubbens nye formann.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Evaluering av spillerstallen

john_utaka10Vi går inn i en spennende uke der det forhåpentligvis blir overtakelse fra nye eiere og innkjøp av nye spillere. Det er helt klart at vi må ha inn en del nye spillere for å berge plassen denne sesongen. Her gir Joakim Ellingsen deg sin mening om hvilke av dagens spillere som holder mål, hvilke som bør bort og hvor det er viktigst å finne nye spillere.

Les mer …

 

PostHeaderIcon 17. plass = suksess

finnan_hart_og_mokoenaFor ett år siden var optimismen i Pompey stor. FA-cupen var vunnet, for andre sesong på rad var vi blant de ti beste i Premier League og Crouch og Kaboul var hentet inn som forsterkninger. Nå er situasjonen en helt annen. De fleste tipper nå Pompey på nedrykksplass.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL