You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 201 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1957318

PostHeaderIcon Multimedia

PostHeaderIcon Portsmouths vei til finalen

pompey-spurs_semi-boatengFA har lagt ut følgende fine videofil som viser Pompeys vei til FA-cupfinalen på Wembley 15. mai.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Gjenopplev triumfen på Wembley

pompey-spurs_semi-boatengGjenopplev høydepunktene fra Wembley. FA har lagt ut denne herlige videoen fra semifinalen mot Tottenham.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Chris Kamara - en levende legende

chris_kamara_multimediaTidligere Pompey-spiller Chris Kamara jobber nå i Sky Sports. Hans innslag gjør seg bemerket nesten verden rundt, og det er ikke fordi han er spesielt dyktig.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Pompey-dokumentar fra 1994

end_of_terraceFor alle som har fulgt Pompey siden 90-tallet er denne dokumentaren et herlig gjensyn. BBCs dokumentar End of Terrace.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Raser mot Chainrai & co

mike_hallI dette videoklippet får du høre Mike Hall, blant mange kjent som blueballoo, fortelle om hva han og mange supportere er misfornøyd med når det gjelder styringen av Pompey denne sesongen.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Belhadj-video

belhadj_tubeSkal vi få lagt denne videoen ut på multimediasiden vår mens han fortsatt er Pompey-spiller, må det nesten gjøres nå. Her en hyllest til Nadir Belhadj.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Bildeminner: Fratton Park

fratton_park_billedserieVideoen vi legger ut på multimediaseksjonen denne gangen er rett og slett en bildesamling fra Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tidenes vakreste?

ronaldo_frisparkI løpet av våre år i Premier League har det blitt scoret noen flotte mål både av Pompey-spillere og av våre motstandere. Dette målet fra Cristiano Ronaldo mot Pompey på Old Trafford er muligens det aller flotteste.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Gode minner

pfc_videoPå en dag vi havnet under administrasjon og i praksis ble klar for nedrykk fra Premier League, kan en slik video som dette gi deg litt tårer i øynene. Gode minner.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Da vi vant på Old Trafford

manutd-pompey_0-1Etter gårsdagens triste kamp på Old Trafford, passer ingenting bedre enn et gjensyn med den uforglemmelige kvartfinalen i 2008.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Those were the days

those_were_the_daysVi Pompey-fans har hatt noen fantastiske år, men nå må vi betale dyrt for gammel moro. Her er video av en del av den gamle moroen.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tilbakeblikk: Kamara på Fratton Park

chris_kamara_pa_fpDenne gangen har vi funnet fram et videoklipp av Skys Chris Kamara (med fortid i Pompey) på besøk på Fratton Park kort tid før Pompey skal spille seriekamp mot Millwall i 01/02-sesongen. Underholdende.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Video: Pompey-fans i Portugal

fans_i_guimaraesDet virker noe fjernt nå som vi sliter både på og utenfor banen, men det er ikke mer enn ett år siden Pompey-fansen koste seg på sin European Tour.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Klassisk Redknapp-intervju

harry_redknapp_interviewFå intervjuer har gått sin seiersgang på nettet som dette klassiske Harry Redknapp-intervjuet. Mens han intervjues på TV får han en ball i bakhodet. Redknapp blir rasende og er knapt i stand til å fortsette intervjuet - og kommer med gullkorn som "No wonder he's in the fucking reserves".

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tilbakeblikk: Kranjcar-mål

niko_kranjcar_malDenne gangen ser vi tilbake på en del videoer fra You Tube fra tiden Niko Kranjcar var i Pompey. Han var ikke den mest effektive spilleren vi har hatt, men han scoret noen perler av noen mål i løpet av sin tid på Fratton Park.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Klassikeren vi helst vil glemme

oxford-pompey_5-5Da Pompey i 92/93-sesongen misset direkte opprykk var det målforskjellen som gjorde at det ikke ble Premier League. Da er det bittert å tenke på denne kampen mot Oxford. Pompey ledet 3-0, 4-1 og 5-2. Ett minutt før full tid ledet Pompey 5-3, men det endte 5-5.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Tidenes Pompey-spiller?

robert_prosinecki4Han var på slutten av sin karriere da han spilte for Pompey, men Robert Prosinecki viste ting den ene sesongen han var her som Fratton Park-publikummet knapt hadde sett før. Er han den beste spilleren som har spilt for Pompey? Se denne videoen og kos deg.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Takket sine helter for VM-plassen

algerieDa Portsmouth slo Burnley forrige helg var det rundt 100 fotballgalne landsmenn av Belhadj og Yebda på tribunen. Supporterne fra Algerie hadde tatt turen for å hylle sine helter etter å ha kvalifisert seg til VM.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Bli kjent med John PFC Westwood

john_pfc_westwood2Har du sett Portsmouth på TV har du  garantert sett John PFC Westwood. Den "galne" supporteren har også ei annen side. Den har tre universitetsstudenter dokumentert. Et klipp fra filmen får du her.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Da vi hadde Barnes & co i kne

pompliverpool92I 91/92-sesongen spilte Jim Smiths unge Pompey-lag seg fram til semifinalen i FA-cupen. Der ble tap etter omkamp og straffesparkkonkurranse for Liverpool - med spillere som John Barnes i spissen. Se videoklipp fra den uforglemmelige førstekampen på Highbury da Pompey hadde Liverpool i kne.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Video: We are staying up

great_escape_videoDet ser mørkt ut med tanke på å holde oss i Premier League nå, men det har det også gjort tidligere sesonger. Derfor passer det denne gangen bra å ta et gjensyn med jubelscenene fra Wigan da vi sikret oss fornyet kontrakt i The Great Escape.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Video: Benjani-jubel

benjanis_first_goalHan gikk svært lenge før hans første scoring kom, men da Benjani omsider scoret for Pompey var lettelsen og jubelen stor. Nå er han kanskje på vei tilbake i januar. Kos deg med et par Benjani-videoer her.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Et mål vi aldri glemmer

matty_taylor_wonderstrike Få, om noen, har levert så mange flotte scoringer i Pompey-trøya som Matt Taylor. Her har du hans kanskje aller beste scoring - også kåret til Premier Leagues beste scoring i sesongen 06/07.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Sett fra tribunen

pompey-wigan_4-0Pompey-Wigan 4-0 er utvilsomt sesongens høydepunkt så langt. Her ser dere en filmsnutt på rundt ti minutter fra før, under og etter kampen - filmet med overraskende god kvalitet av en tilskuer på tribunen.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Straffesparket vi aldri glemmer

muntari_straffeI dagens videoklipp har vi hentet fram straffesparket vi aldri glemmer - Sulley Muntaris straffespark kort tid før slutt på stillingen 0-0 på Old Trafford. Mellom stengene til Manchester United står Rio Ferdinand (!) og det er kvartfinale i FA-cupen 2008.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Supportere i verdensklasse

pompey-milan_videoEnkelte kvelder på Fratton Park er magiske. Det er nå snart ett år siden Pompey tok i mot Milan i UEFA-cupen en torsdags kveld. Selv om det dessverre endte 2-2 etter to sene Milan-mål, huskes kampen aller best for den fantastiske stemningen det var på FP denne kvelden.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL