You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 147 gjester her nå
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1959280

PostHeaderIcon Supporterunionen

PostHeaderIcon Styremøte april '10

unionenChelsea.no kåret til årets webside og SBF har kommet i dialog med TV2 i forbindelse med at kanalen har overtatt TV-rettighetene til Premier League.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte mars '10

unionenEn ser nærmere på et mulig samarbeid med TV2 etter at de har sikret seg rettighetene til Premier League. Det var en av sakene på SBFs styremøte i mars.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte februar '10

unionenOverskudd i 2009 på 16.500 kroner og egen gruppe opprettet på Facebook. Det var noe av det som kom fram på Supporterunionens (SBF) styremøte i februar.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte januar '10

sbfMiddlesbrough en av tre supporterklubber som forsvinner og overskudd i SBF på rundt 25.000 kroner i 2009.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Arbeider for våre interesser

unionenEn interessegruppe er opprettet for å ivareta våre (egentlig alle nordmenn som vil se engelsk fotball på TV) interesser om hvor Premier League skal sendes på TV i Norge.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte november 09

sbfDenne sesongens supportercup skal arrangeres i samarbeid med Snarøya SK og det er laget samarbeidsavtale med Shamrock Pub på Grünerløkka i Oslo. Dette var to av flere saker på styremøtet til SBF i november.

Les mer …

 

PostHeaderIcon SBF-quiz fredag 20/11

shamrockFredag 20. november er Dag Solheim quizmaster når det inviteres til fotballquiz på The Shamrock Pub på Grünerløkka i Oslo. Det er Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) som arrangerer og forhåpentligvis kan vi stille et Pompey-lag.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte mai 09

unionenPå grunn av lav aktivitet er åtte webbaserte medlemsklubber i SBF i faresonen for å ikke bli innstilt til fortsatt medlemsskap i supporterunionen.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL