You've got no business being here
Kun registrerte brukere får tilgang til våre siderFor å få tilgang til siden må du være medlem eller samarbeidspartner. Mener du at du bør ha tilgang til våre sider så send oss en mail.
Pompeytrafikk
Vi har 112 gjester og 1 medlem her nå
  • Stray
Søk
2017/18
Hvor ender Pompey i 2017/18-sesongen
 
Antall treff
Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/c/d/pompey.no/httpd.www/modules/mod_stats/helper.php on line 106 Artikkelvisninger : 1648420

PostHeaderIcon Supporterunionen

PostHeaderIcon Styremøte januar '10

sbfMiddlesbrough en av tre supporterklubber som forsvinner og overskudd i SBF på rundt 25.000 kroner i 2009.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Arbeider for våre interesser

unionenEn interessegruppe er opprettet for å ivareta våre (egentlig alle nordmenn som vil se engelsk fotball på TV) interesser om hvor Premier League skal sendes på TV i Norge.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte november 09

sbfDenne sesongens supportercup skal arrangeres i samarbeid med Snarøya SK og det er laget samarbeidsavtale med Shamrock Pub på Grünerløkka i Oslo. Dette var to av flere saker på styremøtet til SBF i november.

Les mer …

 

PostHeaderIcon SBF-quiz fredag 20/11

shamrockFredag 20. november er Dag Solheim quizmaster når det inviteres til fotballquiz på The Shamrock Pub på Grünerløkka i Oslo. Det er Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) som arrangerer og forhåpentligvis kan vi stille et Pompey-lag.

Les mer …

 

PostHeaderIcon Styremøte mai 09

unionenPå grunn av lav aktivitet er åtte webbaserte medlemsklubber i SBF i faresonen for å ikke bli innstilt til fortsatt medlemsskap i supporterunionen.

Les mer …

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL