adam may89Adam May har sagt nei til flere utlån, fordi han ønsket å kjempe for en plass i Pompeys startellever. Nå har han likevel gått på utlån.

 

20 år gamle Adam May har 26 førstelagskamper for Pompey etter å ha gått gradene i klubben. Han har sett den ett år eldre Ben Close ta steget og være etablert på førstelaget, og han har lenge vært like bak ham i køen. Nå har derimot Pompey bedre bredde i stallen. Sentralt på midtbanen har vi i tillegg til Close og May også Tom Naylor, Danny Rose og Ben Thompson. Gareth Evans, Nathan Thompson og Anton Walkes kan også spille der. 

SE OGSÅ: Adam Mays spillerprofil

May, som fikk ny toårskontrakt med Pompey i sommer, var ønsket av blant annet Havant & Waterlooville i august, men han sa nei til alle. Nå har han derimot innsett at han ikke får nok spilletid i Pompey slik situasjonen er nå. Han har derfor gått på lån til Aldershot, som spiller på nivå 5.

Scoret i debuten
Aldershot har ikke fått en veldig god start på sesongen, men i sin første kamp scoret May begge målene da Aldershot slo Dover 2-0. Det gikk ikke like bra i midtuka da Aldershot tapte 1-0 for Maidstone United. I går spilte May sin tredje kamp for Aldershot da de spilte 1-1 borte mot Hartlepool.

Adam Mays kontrakt med Aldershot går i første omgang fram til desember. 

adam may86 
Adam May i aksjon.