david wheeler2Pompey har sikret seg David Wheeler på lån fra QPR hele 2018/19-sesongen.

 

Pompey har forsterket stallen - og sannsynligvis også startelleveren - med David Wheeler på lån fra QPR. Den 27 år gamle vingen har skrevet under på en låneavtale som strekker seg ut hele 2017/18-sesongen og han er spilleklar til lørdagens bortekamp mot Blackpool

SE OGSÅ: David Wheeler sin spillerprofil

Wheeler får draktnummer 22 og er trolig først og fremst tiltenkt en plass på høyre midtbane/ving. Det gjør at Kenny Jackett trolig flytter Lowe over på venstrekanten. 

- Jeg fikk ikke mye spilletid i Championship med QPR forrige sesong, og jeg håper nå få gang på karrieren min med mye spilletid igjen. Å si ja til å komme hit til Pompey var en enkel avgjørelse. Jeg tenker da både på størrelsen på klubben og på den store supporterstøtten klubben har, sier Wheeler til Pompeys offisielle webside.

Scoret mye i League Two i 2016/17
Wheeler skal ha vært ønsket av en rekke klubben i League One og League Two. Neppe overraskende ettersom han fra sin høyrekant scoret hele 20 mål for League Two-laget Exeter i 2016/17-sesongen. Da endte det med at QPR kjøpte ham.

- Jeg er glad for at jeg skal være her hele sesongen, og ikke bare på en kort lånekontrakt. Da føler jeg meg i langt større grad som en del av spillergruppen og jeg er veldig klar for å gjøre mitt til at vi kan kjempe om opprykk.

- Jeg har også alltid likt å spille på Fratton Park. Det er en av de beste banene jeg har spilt på og jeg har også scoret to flotte mål her tidligere, sier Wheeler til Pompeys offisielle webside.

Faktisk ble Wheeler matchvinner mot Pompey på Fratton Park både i september 2015 og januar 2017.

- Veldig motivert
Selv om han først og fremst er ving, poengterer han at han også kan spille spiss eller hengende spiss. Manager Kenny Jackett er klar på at han ser på nysigneringen først og fremst som en ving:

- Han er en offensiv kantspiller som er imponerende målfarlig og han kan brukes på begge sider. Han har ikke slått gjennom i QPR, men han har mange gode sesonger bak seg i Exeter og han er veldig motivert for å komme hit til Pompey. 

- Dette er vår første lånesignering og han blir en god tilvekst til de spillerne vi allerede har her, kommenterer Pompey-manageren.