mathias eide3 liteMathias Eide er ikke like optimistisk som mange andre før den nye sesongen, men telemarkingen tror på tre Pompey-poeng i seriestarten.

 

Det er igjen tid for supporterintervjuer. Forrige sesong sørget vi for andre gang for at det før hver eneste seriekamp og FA-cupkamp var et supporterintervju med en av våre medlemmer. Spørsmålene var de samme hver gang. Vi fortsetter i samme spor også denne sesongen. Førstemann ut er medlem nummer 67, Mathias Eide fra Notodden i Norge.

SE OGSÅ: Alle supporterintervjuene fra 2017/18-sesongen

Mathias Eide:

Pompey har nå gjennomført en sommer med treningskamper før vår andre sesong i League One. Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått i sommer?
jubel2018d- Syntes det har sett bra ut i sommer, til tross for litt varierende kvalitet på motstanderlagene, og litt skuffende resultater mot lag fra divisjonen under. Men det virket som ting stemte i kampen mot Utrecht, så får håpe de kan fortsette slik

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen før sesongstart?
- Det virker som at de fleste forventer en høy plassering i år, men selv så er jeg ikke helt overbevist av signeringene som har blitt gjort i sommer, ikke noe betydelig forbedring fra de spillerne klubben har mistet fra forrige sesong. Så jeg ser for meg at det kan bli en plassering rundt midten av tabellen i år

Tenker du deg over på kamp denne sesongen?
- Ja, det skal jeg prøve å få til.

Nå venter hjemmekamp mot nyopprykkede Luton Town i seriestarten. Hva tenker du om den?
- Tror det kan bli en tøff åpningskamp, som regel vanskelig mot nyopprykkede lag i starten av sesongen. Men tror det skal være mulig å starte sesongen med en seier i år.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Holder meg oppdatert via nettsiden til The News, og gjennom Twitteren til klubben

kenny jackett91Er du fornøyd med vår manager Kenny Jackett (bildet til høyre)?
- Jackett har mye erfaring, og virker til å ha mange kontakter rundt om i klubber fra høyere divisjoner, noe Portsmouth kan tjene på ved å få inn gode unggutter på lån og lignende. Så vil si jeg er fornøyd med han.

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?
- Lowe har jo kjapt blitt en profil i klubben, så kan vel se på han som en favoritt. Har høye forhåpninger til han i år.

Du er Pompey-manager mot Luton Town. Hva er din startellever?
- MacGillivray - Thompson, Whatmough, Clarke, Brown - Naylor, Rose - Evans (pga Lowe dessverre er ute), Pitman, Curtis - Hawkins

Hvordan tror du kampen ender?
- En jevn kamp, hvor jeg håper Pompey kan dra i land en 1-0 seier

Er det ellers noe du vil ha sagt når du nå har de skandinaviske Pompey-supporternes oppmerksomhet?
- Ja, nå syns jeg at det er på tide at vi stiller lag på supportercupen igjen!

jamal lowe jubler9 
Jamal Lowe.