ronan curtisRonan Curtis kommer til Pompey fra Derry City. Spissen sikter mot opprykk kommende sesong.

 

Overgangssummen er ikke offentliggjort, men det antydes en sum rundt 100.000 pund for den offensive spilleren som kan spille både spiss, hengende spiss og ving. 

SE OGSÅ: Ronan Curtis sin spillerprofil

22-åringen har skrevet under på en toårskontrakt med Pompey har og har i sommer fått mye spilletid. Han er født i England, men har spilt u-landskamper for Irland.

Kan spille i flere posisjoner
- Han er en vi har fulgt i en del måneder. Han har både fart og kraft og han er god i lufta. Vi er veldig fornøyde med å ha signert ham, kommenterer Pompeys assistentmanager Joe Gallen til Pompeys offisielle webside.

- Jeg var klar for å ta nye steg framover i min karriere og Pompey er en stor, stor klubb. Jeg husker godt da klubben var i Premier League og Harry Redknapp hentet Defoe og Crouch hit som sine spisser. Nå ser jeg fram til å starte min Pompey-karriere. Jeg skal gjøre mitt for at Pompey rykker opp denne sesongen. Det er egentlig spiss jeg er, men jeg har blitt brukt en del på venstresiden i Derry City på grunn av farten, energien og styrken min. Begge posisjoner er greit for meg. Jeg er målfarlig, men jeg har også andre kvaliteter som gjør at jeg kan brukes i flere posisjoner, sier Curtis selv.

ronan curtis signerer 
Curtis har signert en toårskontrakt.