tom naylor1Han spilte Championship-fotball for Burton forrige sesong. Nå ønsker Tom Naylor å gjøre sitt for at han sammen med sin nye klubb Pompey igjen blir å se på nest øverste nivå.

 

Den anvendelige midtbanespilleren Tom Naylor har signert en treårskontrakt med Pompey. Han blir formelt Pompey-spiller 1. juli når hans kontrakt med Burton Albion går ut. Han kommer derfor gratis til Fratton Park som Bosman-spiller.

LES OGSÅ: Tom Naylors spillerprofil

Pompey-manager Kenny Jackett er veldig godt fornøyd med signeringen av Naylor:

- Dette styrker laget vårt og Tom kommer hit også med fersk erfaring fra Championship. Tom er en ballvinner og jeg føler at han med sine kvaliteter utfyller de andre midtbanespillerne vi har i stallen. 

- Han kan spille i flere posisjoner, men vi har hentet ham først og fremst som en defensiv midtbanespiller, sier Jackett til Pompeys offisielle webside.

Naylor har på 3 1/2 år i Burton rykket opp fra League Two til League One, rykket opp fra League One tll Championship, berget plassen i Championship og nå sist rykket ned fra Championship til League One. Han har spilt 134 kamper for Burton og scoret 13 mål.

- Stor overgang for meg
Midtbanespilleren hadde tilbud fra flere klubber, men forteller til Pompeys offisielle webside at så snart han hørte Pompey var interessert var han veldig lysten på en overgang til Fratton Park:

- Dette er en stor overgang for meg. Jeg var veldig lysten på å snakke med Pompey da jeg fikk beskjed om deres interesse. 

- Jeg har hatt gode opplevelser med Burton, med blant annet to opprykk på rad, men dette er en storklubb og jeg tror vi har en god mulighet for opprykk i år. Nå er mitt fokus på sesongoppkjøringen slik at jeg er der jeg skal være til seriestart i august, sier Naylor.

Han beskriver seg selv på følgende måte:

- Jeg liker å være en "sittende" midtbanespiller som gjør sitt for å bryte motstanderen, få ballen ned på bakken, spille fotball og score noen mål innimellom. 

- Nå har jeg ikke spilt på Fratton Park siden jeg var her med Newport (seier til Newport 2-0) i 2013, men jeg husker fortsatt den enorme atmosfæren her. Jeg ser fram til å erfare dette uke etter uke nå.