sesongkort2018Salget av sesongkort har virkelig skutt fart den siste uken.

 

Lansering av ny drakt og kampoppsettet for 2018/19-sesongen har fått Pompey-fansen til å strømme til billettkontoret de siste dagene. Nå nærmer salget av sesongkort seg 10.000.

- Salget har virkelig tatt av de siste dagene. Våre tre første hjemmekamper er også mot lag som har potensial til å selge hele Milton End. Dermed er kjøp av sesongkort den eneste måten å være garantert billett til disse kampene, sier daglig leder Mark Catlin til klubbens webside.

29. juni er fristen forrige sesongs sesongkortinnehavere har om de vil beholde setet sitt. Det er også datoen de såkalte "Early Bird"-prisene gjelder til. 

Det er bare ei uke siden Catlin fortalte The News at det "kun" var solgt rundt 7.000 sesongkort og at han tvilte på at det ville bli solgt 14.000 sesongkort denne sesongen (forrige sesong var tallet 14.595). 

- Forrige sesong var nok en topp med tanke på at vi var klar for en ny liga, hadde en ny manager og en ny eier. Det var mye entusiasme og en stor nysgjerrighet. Det var rett og slett perfekt med tanke på salg av sesongkort. Vi er forberedt på at vi ikke kommer opp i liknende tall denne sesongen, men vi håper å komme så nær som mulig, sa Catlin til The News.

fans16 
Det blir trolig folksomt på Fratton Park også kommende sesong.