drakt1819Med klubbens nye hovedsponsor på brystet, viste Pompey denne uka fram sin nye Nike-drakt.

 

Det har vært knyttet spenning til Pompeys drakt denne sesongen ettersom vi for første gang har Nike som draktprodusent. Like før helgen ble drakten presentert. 

Fra torsdag 28. juni er drakten å få kjøpt fra klubbens nye supporternbutikk, eller på nett

Brett Pitman - som også intervjues i videon nederst i denne saken - stilte som modell da bildene av den nye drakten skulle tas:

- Kvaliteten på drakten er veldig god og jeg ser fram til å bruke denne i 2018/19-sesongen. Den føles veldig lett på og jeg er sikker på at den føles bra når vi skal spille kamper, sier Pitman.

Draktene er fra Nike Dry Fabric, og de skal være laget slik at de fjerner svette fra huden. Draktene koster 36 pund for barn og 45 pund for voksne. 

Ny hovedsponsor
Nytt av sesongen er det også at vi skal spille med reklame for University of Portsmouth på brystet. Pompey har inngått en treårig avtale med byens universitet. Pompey-formann Michael Eisner beskriver avtalen mellom partene for en magisk kombinasjon:

- Det er klart at begge institusjonene, fotballklubben og univsersitet, spiller en stor rolle for byen. Universitetet er svært viktig for byen med tanke på å gi folk utdanning som er viktig for den lokale økonomien. Vi håper at vi kan hjelpe til med å heve mengden mennesker som tar høyere utdanning i de deler hvor vi som fotballklubb står følelsesmessig sterkt.

Professor Graham Galbraith ved universitetet er også entusiastisk og glad for avtalen:

- Vi er det ledende universitetet i England innen sportsvitenskap, og det er derfor naturlig at vi har en avtale med byens fotballag. Når folk hører Portsmouth tenker de på Pompey - byens fotballag. Vi er opptatt av suksess både for universitet, fotballklubben og byen.

Under ser vi videoer fra pressekonferansen da University of Portsmouth ble presentert som klubbens nye hovedsamarbeidspartner og fra lanseringen av kommende sesongs drakt.