nikePompey skal spille i Nike-drakter de neste tre sesongene.

 

Portsmouth FC kom i går med en pressemelding der de fortalte at Nike blir klubbens offisielle draktleverandør fra og med 2018/19-sesongen. Avtalen gjelder for tre sesonger. Samtidig opplyser klubben om at de snart vil komme med informasjon om en helt ny og spennende supporterbutikk (club shop).

- Klubben er veldig glad for å ha inngått denne avtalen med det det største sportsmerket i verden. Vi tror også at supporterne er svært glade og spente for designet og kvaliteten Nike vil gi oss. Denne avtalen vil ikke bare sørge for flotte drakter og produkter, men her vil det være mye kvalitet for pengene, kommenterer Anna Mitchell, commercial director i Pompey.

Lokalavisen The News skriver for øvrig at de tror den nye klubbutikken vil komme i Anson Road.

Har allerede bestemt neste sesongs drakt
Det har vært ryktet i flere måneder at det var en avtale med Nike på gang, og at det har pågått samtaler og møter en tid bekreftes også ved at Pompey opplyser om at de på grunn av tidlig deadline allerede har valgt hvordan neste sesongs drakter vil se ut. Tidligere sesonger har klubben lyttet til supporterne gjennom avstemminger, men det blir det ikke tid til nå. Klubben skriver derimot at de vil prøve på dette igjen i de kommende sesongene.

Hele pressemeldingen til Pompey kan leses her

Eier Michael Eisner var naturligvis godt fornøyd med avtalen. Han skrev følgende på twitter:

nike3

Supporternes reaksjoner på sosiale medier tyder på at Nike er en populær draktleverandør. Sondico trekkes fram av flere som den verste leverandøren Pompey har hatt, men de fleste konkluderer med at dette trolig blir den beste draktleverandøren Pompey har hatt. Riktignok er noen bekymret for at draktene nå skal bli dyrere enn før, men det er ingen tvil om at denne nyheten er godt tatt imot av Pompey-fansen.

nike 
Eric Eisner (sønn av eier Michael Eisner) nummer tre fra høyre. Pompeys daglige leder Mark Catlin nummer tre fra venstre.