connor ronanPompey styrkes offensivt med den offensive midtbanespilleren Connor Ronan på lån ut sesongen.

 

Wolverhampton flyr høyt i Championship for tiden. 19 år gamle Connor Ronan har imponert de få gangene han har fått sjansen for dem - deriblant mot Manchester City i ligacupen - men nå har både Wolverhampton og Ronan konkludert med at det er best at han får mer spilletid i en annen klubb. 

Dermed har Pompey og Kenny Jackett slått til og sikret seg den offensive midtbanemannen på lån ut sesongen. Etter sju kamper for Wolverhampton i første del av sesongen, håper Ronan nå på mer spilletid under mannen han har spilt under tidligere.

SE OGSÅ: Connor Ronans spillerprofil

Gjenforenes med Jackett
I et intervju med Pompeys offisielle webside, forteller Ronan at han er veldig fornøyd med at det er nettopp i Pompey han skal spille fotball resten av sesongen.

- Det var samtaler en stund før jeg fikk beskjed av min agent om at jeg kunne reise ned hit. Det er en stor overgang for meg. Jeg har ikke spilt mye fotball denne sesongen, så jeg ser fram til å forhåpentligvis få en bra rekke med kamper og gjøre det jeg kan best.

- Jeg liker å ha ballen så mye som mulig. Jeg liker å utfordre, å skyte og jeg håper å bidra godt med både scoringer og målgivende pasninger. Ettersom jeg har fått så lite spilletid som jeg har denne sesongen, håper jeg å få vist hva jeg kan her nede nå. Jeg håper å finne meg til rette så snart som mulig slik at jeg kan konsentrere meg kun om fotballen. Jeg liker banen her veldig godt. Det er en gammeldags stadion og jeg ser virkelig fram til å spille her foran supporterne til Portsmouth.

- Jeg kjenner også Kenny (Jackett) fra da han var manager i Wolverhampton. Han ha meg sjansen i treningskamper og på trening da jeg var en unggutt. Det blir fint å jobbe under han igjen, kommenterer Ronan.