nicke kabamba97Låneoppholdet i Colchester var ikke vellykket. Nå lånes Nicke Kabamba ut til Aldershot.

 

Nicke Kabamba lånes ut til Aldershot resten av 2017/18-sesongen. Den 24 år gamle spissen kom i likhet med Jamal Lowe fra Hampton & Richomond Borough i januar 2017. Men mens Lowe har etablert seg i startelleveren til Pompeys førstelag, har Kabamba fått få sjanser. Og i de få sjansene han har fått, har det heller ikke gått så bra. Kabamba står med seks kamper (null mål) for Pompey så langt. 

I høst har Kabamba vært lånt ut til Colchester i League Two, men der har han ikke vært noen suksess heller. Det ble ti kamper (null mål) for League Two-klubben, og han returnerte til Fratton Park før opprinnelig planlagt.

SE OGSÅ: Nicke Kabambas spillerprofil

Scoret i debuten for Aldershot
Kabambas kontrakt med Pompey går ut ved sesongslutt, og han må overbevise i Aldershot nå om han skal ha håp om å få fornyet kontrakt med Pompey. Han har en veldig fysikk, men det er ikke nok om han skal spille for Pompey i League One (eller høyere). Mest sannsynlig har han spilt sin siste kamp for Pompey, men la oss håpe at han kan få et vellykket låneopphold i Aldershot og fart på karrieren sin. Enten det blir for Pompey eller en annen klubb.

At han kan score mål er det ingen tvil om. Han scoret 40 mål på 80 kamper for Hampton & Richmond, og i helgen ble han matchvinner i sin debut for Aldershot. Han kom inn som innbytter i det 60. minutt og scoret det avgjørende 2-1-målet borte mot Dover i det 67. minutt. Scoringen var svært viktig ettersom det var et toppoppgjør i National League (divisjonen under League Two). Aldershot er nå nummer to på tabellen. Fire poeng bak topplaget Macclesfield. 

nicke kabamba 
Nicke Kabamba scoret i sin debut for Aldershot.