curtis main99Curtis Main er ferdig i Pompey. Spissen flytter til Skottland.

 

25 år gamle Curtis Main kom til Pompey fra Doncaster Rovers foran 2016/17-sesongen. Paul Cook hentet ham da for en ikke offentliggjort overgangssum. I løpet av halvannet år i Pompey ble det derimot ikke mer enn 23 kamper (6 mål) for spissen. Skader ødela deler av tiden på Fratton Park, men han tok heller ikke veldig godt vare på mulighetene han fikk. 

LES OGSÅ: Curtis Main sin spillerprofil

Nå som Oliver Hawkins har vist seg som en veldig god mann å ha på topp i 4-2-3-1, er Pitman flyttet ned bak Hawkins. I motsetning til Conor Chaplin og Jamal Lowe, var Main kun aktuell i den enslige spissrollen. Med andre ord var hans utsikter for førstelagsfotball beskjedne.

Klar for Motherwell
Før helgen ble Pompey enig med Main om å avslutte kontraktsforholdet. Kort tid etter signerte Main en kontrakt ut 2019/20-sesongen med skotske Motherwell.

- Vi følte alle at det var best for Curtis å slå til på det gode tilbudet han fikk fra Motherwell. Skader har ødelagt mye for ham her i Portsmouth, og nå har Brett Pitman og Oliver Hawkins kommet inn og gjort det enda vanskeligere for ham å få spilletid. Men vi takker ham for alt han har gjort for klubben og vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

- Jeg hørte om interessen fra Motherwell for et par uker siden, og det har vært et par andre tilbud også. Etter litt fram og tilbake mellom meg og Portsmouth ble vi enige om å avslutte kontrakten min der, og nå er jeg her i Skottland. Jeg er veldig klar og motivert for en ny utfordring, kommenterer Main selv til Motherwells offisielle webside. 

curtis main93 
Main ble ingen stor suksess på Fratton Park.