premie2017Det er jul. Da er det på tide med en ny medlemskonkurranse. Pompey-lua til venstre kan bli din.

 

Som vanlig i vår spørsmålsquiz er det tre spørsmål du skal svare på. Du må ha riktig på alle tre for å være med i trekningen. Det er ett "Hvem er jeg"-spørsmål, ett historisk spørsmål og ett bildespørsmål. Her kommer de tre spørsmålene du skal finne svar på:

1. Jeg er født i 1975 og startet min profesjonelle karriere i Pompey. Før det var jeg i militæret. Etter å ha gjort det bra i Pompey på nivå 2, ble jeg solgt til Manchester City for 3 millioner pund, men det gikk ikke så bra der. Selv om jeg var spiss, ble det kun totalt ti mål på 40 kamper. Etter spill for Crystal Palace og Birmingham, returnerte jeg så til Pompey i 1999. Her ble jeg fram til 2004, men mot slutten av tiden på Fratton Park ble det utlån til klubber i lavere divisjoner. Jeg fikk derfor aldri spille for Pompey i Premier League. Etter tiden i Pompey spilte jeg for en rekke klubber før jeg ble manager. Jeg har vært manager for en klubb som nå er i Premier League, men selv er jeg i dag manager for klubb utenfor ligasystemet. Jeg bor fortsatt på sørkysten. Hvem er jeg?

2. Pompey vant FA-cupen i 1939 og 2008, men har også vært tapende finalist i FA-cupen ved tre anledninger. I hvilke årstall har Pompey vært tapende finalist i FA-cupen?

3. Hvem ser du på bildet under?

quiz2017a

Slik svarer du
Svarene sendes Joakim Ellingsen på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt sendes som melding til undertegnede på Facebook/Messenger. Svarfrist 1. januar 2018.

Konkurransen er kun åpen for våre medlemmer.

Pompey-lua (størrelse 56 cm) og et par småting kan bli dine om du svarer riktig på alle tre spørsmålene.