drew talbot96Han har alt annet enn overbevist. Nå er Drew Talbot ferdig i Pompey.

 

31 år gamle Drew Talbot er ferdig i Portsmouth FC. Det bekrefter Pompey på sin webside tirsdag. Klubben skal ha kommet til enighet med Talbot om å avslutte kontraktsforholdet et halvt år før tiden. 

LES OGSÅ: Drew Talbots spillerprofil

Talbot spilte sju kamper i 2016/17-sesongen og sju kamper nå i 2017/18-sesongen før alle parter konkluderte med at det var best om Talbot fortsatte sin karriere i en annen klubb. 

- Drew ønsker nå å flytte tilbake til Nord-England og jeg er sikker på at han ikke vil ha problemer med å finne seg en ny klubb nå i januar. Vi ønsker ham lykke til videre og takker ham for jobben han har gjort her i Pompey. I løpet av den korte tiden vi jobbet sammen, har jeg opplevd Drew som veldig profesjonell i tillegg til at han er en veldig trivelig fyr, kommenterer manager Kenny Jackett.

Marerittkamp mot Oldham
Talbot kom til Pompey sommeren 2016, hentet av daværende manager Paul Cook. Han kom da til Pompey fra Chesterfield hvor han hadde vært siden 2009 - og hatt blant annet Cook som manager også der. I Pompey lyktes Talbot overhodet ikke. Han slet til tider med skade, men også da han var frisk ble det få oppturer. Han vil trolig huskes best for sin prestasjon hjemme mot Oldham (tap 1-2) i høst. Sannsynligvis noe urettferdig, men den prestasjonen sto til bunnkarakter og med sin alder var det nok helt riktig å avslutte kontrakten nå.

Under følger en video med "høydepunkter" fra det som skulle bli Drew Talbots siste kamp for Pompey. Som det kommer fram av bildene er Talbot sterk delaktig i begge Oldhams mål. I tillegg klarte han å skalle ned egen spiller (Nathan Thompson) slik at han måtte byttes ut.