ben close ny kontraktEtter å ha imponert på Pompeys sentrale midtbane i høst, ble akademiproduktet Ben Close søndag belønnet med ny kontrakt.

 

21 år gamle Ben Close har gjort som så mange andre unggutter som har fått proffkontrakt etter å ha gått gradene på Pompeys akademi: Han har vært perioder på utlån til klubben utenfor ligasystemet. Poole og Eastleigh er klubbene hvor Close har fått sine første møter med voksenfotball. 

Gradvis har han fått mer sjanser på Pompeys førstelag og denne sesongen har han etablert seg på førstelaget. Han er den som har spilt flest kamper sentralt på vår midtbane og Close har imponert. Borte mot Blackpool scoret han også sitt første mål for Pompey i 3-2-seieren. 

SE OGSÅ: Ben Close sin spillerprofil

Født i Portsmouth
Hans gode prestasjoner har blitt lagt merke til - både blant fansen og ikke minst Pompeys trenerapparat. Det var derfor ingen stor overraskelse at Pompey i helgen la en ny, forbedret kontrakt på bordet foran Close. Midtbanespilleren er født i Portsmouth og det er drøm som går i oppfyllelse for Close når han nå spiller regelmessig fra start på Pompeys midtbane. Hans opprinnelige kontrakt gikk ut ved sesongslutt, men nå har han skrevet under på en kontrakt som binder ham til Pompey ut 2019/20-sesongen.

- Det er en deilig følelse å binde meg til denne klubben for ytterligere to år, og jeg er veldig takknemlig for å ha fått spille mange flere kamper denne sesongen. Manageren har vist meg tillit, og jeg fokuserer kun på å prestere så bra som jeg kan. Heldigvis har jeg fått en bra rekke med kamper nå, og belønningen er en forlengelse av kontrakten min, smilte Close etter å ha satt navnet sitt på den nye kontrakten.