logoEisner-familien har kjøpt Portsmouth. Det betyr at vi må ta stilling til hva vi vil bruke pengene fra vårt aksjesalg til.

 

For en drøy måned siden fikk vi et brev der vi får tilbud om ulike måter å bruke pengene vi investerte i PST (Pompey Supporters' Trust) på. Følgende medlemmer gikk i sin tid sammen om å kjøpe ei aksje for 1.000 pund den gangen vi supportere berget klubben fra å gå konkurs:

Kjeld Lauridsen
Erlend Uglem
John Øyvind Polden
Joakim Ellingsen
Pål Alexander Lea
Robert Nilsen
Trond G. Nedal
Eirik Bøen Gravdal
Magnus Smith
Asbjørn Stokken
Duncan Griffin
Ståle Håheim
Trygve Mellvang-Berg
Torkil Risan
Bjarte Hope
Kenneth Johansen
Lars Håvik
Magnus Nilsson
Tom Hagen
Per Gustavsson.

Alternativene
Nå skal disse personenen ta stilling til om vi vil:

a) Få pengene tilbake igjen. Beløpet Eisner-familien betaler for aksjene er samme beløp som ble spyttet inn - verken mer eller mindre. 
b) La pengene forbli i Pompey Supporters' Trust (PST). Da vil de bli brukt til å finansiere ulike aktiviteter i regi av PST.
c) Gi pengene som en gave til Pompey in the Community. Dette er en veldedig organisasjon som du kan lese mer om her (deres offiselle webside) og her (omtale på PST sin webside. PITC omtales som Portsmouth Football Club sin veldedige arm. Forrige sesong fikk 32.000 mennesker direkte hjelp/nytte av Pompey in the Community. Det handler om klubbens samfunnsengasjement.
d) Gi pengene som en gave til Pompey History Society. Dette er en nystiftet organisasjon som har en egen facebookside her. Organisasjonen bruker penger på å kjøpe opp ulike gjenstander som har historisk verdi og tar vare på dem til glede for kommende generasjoner med Pompey-fans. De jobber også for å få til et eget Pompey museum.

Drøyt halvparten av de på listen over har send undertegnede sine tanker om hvordan pengene skal brukes. De aller fleste ønsker at pengene skal gis videre til et godt formål, og det er Pompey in the Community flest er positive til. 

De som ikke har svart vil bli kontaktet på nytt denne uken, slik at vi kan ta en beslutning nå i november.

pompeyitc 
Pompey in the Community sin logo.