fratton park2Denne sesongen fyller vår supporterklubb utrolig 25 år. Vil du være med på en markering?

 

I 1992/93-sesongen startet undertegnede (som 17-åring) supporterklubb for Pompey. Selv om arbeidet med det første nummeret startet før, ble offisiell stiftelsesdato satt til 1. januar 1993. Det er snart 25 år siden.

Vi er en liten klubb med medlemmer spredd utover hele Skandinavia. Våre danske medlemmer er de som har vært flinkest til å ha medlemstreff i forbindelse med at Pompeys kamper har blitt vist på TV. De har da ved flere anledninger møttes i København på pub for å se Pompey sammen.

Bortsett fra det har det blitt med noen år med supportercup og noen tilfeldige møter i Portsmouth når enkelte av oss har vært på Fratton Park samtidig.

Pompey-Peterborough 5. mai
Til siste hjemmekamp denne sesongen, Peterborough lørdag 5. mai, reiser undertegnede sammen med tre gode venner fra Haugesund som alle er medlemmer av Venner av Portsmouth: Sten Magne Birkeland, Øyvind Velde og Martin André Grimstvedt.

I anledning jubileet bestiller vi oss bord i en av loungene på Fratton Park til denne kampen. Chimes Lounge er allerede utsolgt og vi fikk denne uka beskjed fra klubben om at også de andre loungene selges ut fort til sesongens siste seriekamp. 

Vi går for å bestille billetter til Warrior Lounge under Fratton End. Her får vi treretters middag og billetter på South Stand for prisen. Prisen er 80 pund og den må betales på forhånd. For de som ønsker å bestille sammen som oss må det gjøres innen mandag førstkommende klokka 10. Det går trolig an å bestille også etter det, men en må være rask ettersom billettene forsvinner fort. Det er trolig også kun ved samlet bestilling vi er garantert å sitte sammen.

Før og etter kampen vil vi tilbringe tid sammen med supporterklubbens gode venn: Jake Payne og flere andre lokale Pompey-supportere. 

Noe for deg?

warrior lounge