pal leaPål Alexander Lea mener kveldens hjemmekamp er en kamp Pompey bør vinne, men om det blir tre poeng er han langt fra sikker på.

 

Pål Alexander Lea er vår medlem nummer 7 og har skrevet noen artikler for vår webside. Han stilte også opp da norske TV2 trengte en Pompey-supporter i studio for et par år siden. Videoen av dette ser dere på denne lenken. Her er denne rundens supporterintervju.

Pompey har spilt ni seriekamper (tre seire, to uavgjort og fire tap). Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått så langt?
- Jeg synes Pompey har fremstått omtrent som forventet, selv om jeg hadde håpet at vi kunne dra mer nytte av den flyten vi hadde på slutten av forrige sesong. Jeg synes vi varierer litt for mye i prestasjonene, men det er på ingen måte krise.

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?
- Forventningene til sesongen er først og fremst at vi skal etablere oss i League One og helst på midten eller øvre halvdel. Jeg håper også at vi viser en stigende jamal lowe scorer2formkurve i løpet av sesongen og vil bli skuffet hvis vi havner i nedrykksstriden. Et annet viktig mål er at unge talenter som Chaplin blir satset på og tar et steg videre

Nå venter hjemmekamp mot Bristol Rovers i 10. serierunde. Hva tenker du om den?
Bristol Rovers er en tabellnabo som kommer fra en sterk hjemmeseier mot Blackpool mens vi tapte vår forrige kamp mot Scunthorpe. I og med at vi har hjemmebane bør vi vinne kampen, men jeg er langt fra sikker. Prøver meg likevel med et optimistisk 2-1 tips. Pitman og Lowe (bildet til høyre) scorer.

Hva er ditt inntrykk av vår manager Kenny Jackett?
- Mitt inntrykk av Jackett er positivt i den forstand at han fremstår som trygg, erfaren og fotballfaglig sterk. Han har levert på dette nivået - og høyere - og nyter stort sett stor respekt blant spillere og publikum i de klubbene han har vært. Han er kanskje ikke like karismatisk som for eksempel Harry Redknapp men det blåser jeg i hvis han leverer resultater.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Jeg følger selvfølgelig med på pompey.no og koser meg med de grundige opptaktene og referatene der. De offisielle Portsmouthsidene er også blitt bra, og jeg er særlig fornøyd med abonnementstjenesten via iFollow som gjør at vi denne sesongen kan følge kamper direkte. Så hender det at jeg er innom The News og enkelte av de mange diskusjonsforaene men kanskje ikke så ofte som tidligere

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?
- Chaplin er jo en jeg håper skal slå ut i full blomst. Pitman er kanskje den jeg er mest fornøyd med så langt i sesongen. Dessuten tror jeg Jamal Lowe kan bli en hit etterhvert. Må jeg velge en? Pitman.

ben close97Hva er din startellever mot Bristol Rovers?
- De samme 11 som startet mot Fleetwood: McGee - Thompson- Burgess - Clarke - McCrory (evt Donahue hvis han er skadet) - O'Keefe - Close (bildet til høyre) - Lowe- Pitman - Kennedy - Chaplin

Hvordan tror du kampen ender?
- Jeg får holde på mitt 2-1 - tips. Jeg har på følelsen av at vi ligger under ved pause men kommer tilbake og snur kampen. Og det er jo den beste måten å vinne på

Tenker du deg over på kamp i England for å se Pompey denne sesongen?
- Jeg har alltid som mål å få kommet meg over på kamp, og kanskje lykkes det i år? I hvert fall hvis vi er med og kjemper om opprykk når det nærmer seg.

Er det ellers noe du ønsker å si til alle skandinaviske Pompey-supportere?
- Da vil jeg få takke dere alle for at dere er så gode ambassadører for laget vårt. Vi har en god og respektfull tone på hjemmesiden vår og i sosiale medier. La oss fortsette med det!


Tidligere supporterintervjuer denne sesongen: 

Før 9. serierunde (Scunthorpe Utd B): Torkil Risan

Før 8. serierunde (Fleetwood H): Jean-Robert Tankred

Før 7. serierunde (Northampton B): Asbjørn Stokken

Før 6. serierunde (AFC Wimbledon B): Mathias Eide

Før 5. serierunde (Rotherham H): Christian Knapp

Før 4. serierunde (Wigan B): Trygve Mellvang-Berg

Før 3. serierunde (Walsall H): Lars Håvik

Før 2. serierunde (Oxford B): John Øyvind Polden

Før 1. serierunde (Rochdale H): Bjarte Hope