bobby bacicBobby Bacic er en av flere nyansettelser i Pompey de siste ukene.

 

Noen har forlatt oss, andre har kommet til. Slik er det ofte når en manager forsvinner og en ny kommer til.

Paul Cook tok med seg Leam Richardson som sin asisstent da han dro til Wigan. Andy Procter og Nick Meace ble også med til Wigan. De to sistnevnte som en del av det medisinske støtteapparatet.

Kenny Jackett er kommet inn som ny manager og han fikk som kjent Joe Gallen med seg som sin nye assistent fra starten av. En del av teamet som var rundt Paul Cook ble igjen, så som Robbie Blake (førstelagstrener), John Keeley (keepertrener), Mark Kelly (akademimanager) og Mikey Harris (akademitrener).

Rekruttering av nye spillere
Nå har Jackett sørget for en ny spennende ansettelse i Phil Boardman. Boardman kommer fra Wolverhampton og skal jobbe med rekruttering av nye spillere. Stillingen hans heter "Head of Recruitment". Han har med seg Ashleigh Gilligan og Keith Miller som speidere.

- Det er en ny gruppe som skal jobbe med kartlegging av potensielt nye spillere for oss nå. Boardman er ansatt som sjef for disse og han har med seg Gilligan og Miller i deltidsstillinger. Gilligan og Miller skal både jobbe med kartlegging av potensielt nye spillere og analyse av våre motstandere.

- Vi er i ferd med å sette sammen et veldig bra team og holder på å definere hva og hvor som er våre områder å konsentrere oss om. Vi må være der først. Å finne spillere er en veldig viktig jobb. Det handler om å kjenne markedet og hva din klubb trenger. En må se og vite hvem som passer inn i Portsmouth og hvem som ikke gjør det, kommenterer manager Jackett til lokalavisa The News.

Når det gjelder dette med analyse, forteller Jackett at dette er en viktig del av gamet også for Pompey.

- Analyse er en del av prosessen. En kommer ikke utenom det. Vi bruker et system som heter Wyscout nå. Det gjør at en kan se tre-fire kamper av nær hvilken som helst spiller før en i det hele tatt trenger å forlate kontoret. Det er et nyttig redskap, men det er ikke alt. Det kan aldri være nok å bare se en spiller på video. En må bli kjent med personligheten og se spilleren live før en tar en avgjørelse, understreker Jackett.

Ny sjefsfysioterapeut
Pompey har også ansatt Bobby Bacic som ny sjefsfysioterapeut. Han blir også leder for Pompeys medisinske team. Bacic har tidligere jobbet med Kenny Jackett i Millwall, og han har også jobbet i QPR og Preston.

- Jeg er veldig glad for å komme hit til Portsmouth. Jeg vil bruke min erfaring for å hjelpe klubben å utvikle seg og vokse. Vi jobber med å bygge en langsiktig infrastruktur og det er veldig fint å komme tilbake til byen hvor jeg hadde praksis for 20 år siden. 

- Det er også flott at vi har klart å rekruttere dyktige folk fra andre klubber og internt i klubben, sier Bacic til Pompeys offisielle webside.

Andy Procter og Nick Meace forlot Pompeys medisinske team for å bli med Paul Cook til Wigan. 

Jack Hughes er ansatt som ny fsyioteratpeut på førstelaget. Jeff Lewis er ansatt med tittelen "Head of Sports Science"og Steven Robinson som såkalt sportsterapeut. 

bobby bacic 
Bobby Bacic (t.h.) sammen med Damien McCrory.