mathias eide3 liteMathias Eide var fornøyd med sesongstarten, men ble veldig skuffet over det Pompey viste mot Rotherham forrige helg. I dag venter AFC Wimbledon. 

 

Medlem 69, Mathias Eide, har vært over og sett Pompey fire ganger i lavere divisjoner de siste sesongene. Han følger oss godt med Pompey i det ukentlige her hjemmefra. Denne uken er det Mathias Eide som stiller opp til supporterintervjuet vårt:

brett pitman jubel2Pompey har spilt fem seriekamper (en seier, to uavgjort og to tap). Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått så langt?
- Jeg var relativt fornøyd med starten av sesongen helt til jeg så kampen mot Rotherham, ble veldig skuffet av så og si alle spillerne, og den valgte formasjonen for kampen. Syntes Pitman (bildet til høyre) fikk til spesielt lite i rollen bak spissene og at midtbanen generelt var veldig svak og uerfaren. Syntes også laget ser lite målfarlig ut, noe som kan bli et problem i lengden.

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?
- Jeg tror det kan bli en vanskelig sesong, og er veldig usikker på hvor vi ender opp til slutt, syntes mange av de andre lagene i ligaen har bedre stall enn Pompey, hvertfall på papiret. Ut i fra det vil jeg være helt fornøyd med en plassering rundt midten av tabellen i år.

Tenker du deg over på kamper denne sesongen?
- Har ikke bestemt meg for noen kamper enda, men er mye mulig jeg drar over en gang på våren.

Nå venter bortekamp mot AFC Wimbledon i 6. serierunde. Hva tenker du om den?
- Om Jackett beholder formasjonen fra forrige kamp tror jeg det kan bli hardt, ettersom jeg syntes det fungerte veldig dårlig mot Rotherham. Jeg ser for meg et uavgjortresultat borte mot Wimbledon.

kenny jackett96Hva er ditt inntrykk av vår manager Kenny Jackett (bildet til høyre)?
- Jeg hørte mye om Jackett da han var manager i Wolves, ettersom faren min holder med dem, og inntrykket mitt av han har ikke endret seg noe særlig etter at han ble manager i Pompey. Jeg syntes han virker som en smart og profesjonell type, selv om han gjør relativt lite ut av seg. Det lover også godt at han har mye erfaring og tidligere har rykket opp fra League 1 med Wolves.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Jeg holder meg oppdatert via nettsiden til The News og den offisielle Twitteren til Pompey

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?
- Det har vært så mange inn og ut av klubben i den siste tiden, så vanskelig å ha noen særlige favoritter, men Gareth Evans og Conor Chaplin liker jeg godt.

Hva er din startellever?
- Jeg håper vi går tilbake til en formasjon med 4 bak borte mot Wimbledon, og vil gjerne se Pitman fremme som spiss, istedenfor liggende bak. Syntes Kennedy virka bra når han kom inn mot Rotherham: McGee - Evans, Burgess, Clarke, McCrory - Kennedy, O’Keefe, Rose, Bennett - Pitman, Chaplin

Hvordan tror du kampen ender?
- 1-1.


Tidligere supporterintervjuer denne sesongen: 

Før 5. serierunde (Rotherham H): Christian Knapp

Før 4. serierunde (Wigan B): Trygve Mellvang-Berg

Før 3. serierunde (Walsall H): Lars Håvik

Før 2. serierunde (Oxford B): John Øyvind Polden

Før 1. serierunde (Rochdale H): Bjarte Hope

mathias eide3