trygveTrygve Mellvang-Berg forventer en tøff kamp borte mot Paul Cooks Wigan lørdag.

Denne gangen har vi tatt kontakt med en av våre medlemmer som har fulgt Pompey lengst. Medlem nummer 6, Trygve Mellvang-Berg, har fulgt Pompey siden midten på 80-tallet og hans lave medlemsnummer forteller også at han er en av dem med lengst fartstid i Venner av Portsmouth. Også hans sønn, William Emil Mellvang-Berg, har vært medlem i en årrekke nå. Han er faktisk medlem nummer 21. Her er Trygves tanker før den fjerde serierunden: 

Pompey har spilt tre seriekamper (en seier, én uavgjort og ett tap) og to cupkamper (tap for Cardiff og uavgjort mot Fulham U23). Er du fornøyd med hvordan Pompey har framstått så langt?
- Seriestarten var fantastisk, men så har det jo buttet litt mer i mot. Mener likevel at summen er ok.

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?
- Jeg forventer på en sesong hvor vi tar nivået og stabiliserer oss i divisjonen. Men selvfølgelig håper jeg at vi kan blande oss inn høyere på tabellen. Det blir spennende framover.

paul cook97Tenker du deg over på kamp denne sesongen?
- Nå er det lenge siden jeg har vært over, så det hadde vært stas. Vi får se hva året bringer!

Nå venter bortekamp mot Wigan i 4. serierunde. Hva tenker du om den?
- Wigan borte er trolig en av de tøffeste kampene. Får vi ett poeng, vil det være veldig bra, men det blir en tøff test. Trolig kan denne kampen gi et pekepinn på hvordan sesongen kan bli.

Der venter vår tidligere manager Paul Cook (bildet til høyre). Hva tenker du om Cook etter hans to år i Pompey?
- Det blir selvsagt veldig spesielt for spillerne å møte sin gamle sjef. Det blir helt sikkert bånn gass her. Jeg er ikke altfor lei meg for at Cook forlot Pompey, han følte sikkert at jobben var gjort og ønsket seg videre til gamle tomter. Han vi for alltid være manageren som sørget for å få oss opp av sumpa igjen.

Hva er ditt inntrykk av vår manager Kenny Jackett?
- Jeg har et godt inntrykk av ham og han virker som et bra valg. Tror han har ”et større format” inne enn Cook. Men det selvsagt fortsatt early days.

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?
- Mye gjennom pompey.no og diverse Facebook-sider, samt BBC. Jeg har ikke fått ordnet med iFollow-konto, men det kommer nok.

brett pitman jubel3Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?
- Det virker som vi har gjort et scoop med Brett Pitman (bildet til høyre), det er fantastisk viktig å ha en spiss som leverer. Det kan fort gjøre hele sesongen. Samtidig synes jeg det er stas at Conor Chaplin vokser i klubben. Det er noe spesielt med lokalt talent.

Hva er din startellever?
- Jeg har ikke fått sett nok av åpningskampene til at jeg føler meg kvalifisert til å ta ut en ”egen” ellever (ennå), så jeg stoler på Jackett der.

Hvordan tror du kampen ender?
- Tja, Wigan har vært ganske tette bakover og farlige forover. Håper på 1-1, men er redd vi kan ryke på et tap her.

Er det ellers noe du vil ha sagt når du nå har de skandinaviske Pompey-supporternes oppmerksomhet?
- Først og fremst vil gi massiv ros til de av dere som serverer oss analyser og annet snacks ukentlig i norsk eller dansk språkdrakt. Joakim har gjort en strålende jobb i alle år, og at andre har meldt seg på er gull. Dere skjemmer bort oss ”lesende” medlemmer – og det er jeg, og helt sikkert mange andre, veldig takknemlig for.


 

Tidligere supporterintervjuer denne sesongen: 

Før 3. serierunde (Walsall H): Lars Håvik

Før 2. serierunde (Oxford B): John Øyvind Polden

Før 1. serierunde (Rochdale H): Bjarte Hope

conor chaplin jubler12 
Conor Chaplin er en av Trygves favoritter.