joe gallen og kenny jackettIkke overraskende har Kenny Jackett valgt Joe Gallen som sin assistentmanager i Pompey.

Paul Cook tok som ventet med seg sin assistent Leam Richardson til Wigan. Vår nye manager Kenny Jackett tenker likt og vil ha en mann han tidligere har jobbet med som sin assistent når han nå skal ta fatt på managerjobben på Fratton Park. Joe Gallen (t.v. på bildet) jobbet under Jackett også i Millwall og Wolverhampton. Nå har han fått jobben som assistentmanager i Portsmouth.

- Vanskelig å ikke nevne opprykk
- Jeg har veldig høye tanker om Kenny, både som manager og trener. Han er en jeg har sett opp til opp gjennom årene. Vi har sammen fått store klubber som Millwall og Wolverhampton opp fra League One, og nå vil vi prøve å være suksessfulle igjen når vi skal jobbe sammen i Portsmouth.

- Det er vanskelig å ikke nevne et ord som opprykk når en kommer til en så stor klubb som dette, men jeg skal ikke siteres på hva vi kan oppnå ennå. Men vi vil bygge et slagkraftig lag som vil få supporterne spente og lystne på å komme og se. Jeg var selv på Fratton Park et par ganger forrige sesong, og atmosfæren er fantastisk. Jeg var blant annet på en kamp hvor motstanderen scoret først. Jeg forventet at stemningen fra fansen ville avta, men de økte faktisk i volum, forteller Gallen til Pompeys offisielle webside.

Som spiller har Joe Gallen spilt for det irske U21-landslaget. Han er bror til Kevin Gallen, som spilte i Premier League for QPR. Selv spilte Joe Gallen for Watford, Exeter, Shrewsbury, Dundalk, Stevenage and Drogheda før han måtte legge opp på grunn av skade som 26-åring.

LES OGSÅ: Joe Gallens profil