gareth evans jubler5To spillere som var sentrale i opprykket har signert nye kontrakter med Pompey.

Vingen Kyle Bennett og backen/kantspilleren Gareth Evans (bildet over) kom kjapt til enighet med Pompey om forlengelse av sine kontrakter. Begge har skrevet nye kontrakter med Pompey. Bennett for tre år, Evans for to år.

Scoret i fire kamper på rad
Bennett hadde en ujevn sesong, men avsluttet i likhet med laget forrykende. Han endte på 44 kamper og seks mål for Pompey i 2016/17-sesongen. Spesielt var mars en god måned for Evans. Da scoret han mål i fire seriekamper på rad og bidro sterkt til at Pompey da klatret til opprykksplass.

LES OGSÅ: Kyle Bennett sin spillerprofil

- Det var hele tiden mitt ønske å bli her og skrive under på en ny kontrakt. Jeg har vært her i to år og jeg trives veldig bra både i klubben og området. Det var fint å få dette avklart nå - både for meg og min familie. 

- Jeg tror fansen fikk sett mer av det som er meg denne sesongen, og nå vil jeg fortsette når vi skal spille i League One kommende sesong. Jeg har spilt i tre ulike divisjoner, og League Two er den vanskeligste å komme seg ut av. Det er en veldig fysisk liga hvor det er vanskelig å spille fotball. Jeg er sikker på at League One vil passe oss bedre, sier Bennett til Pompeys offisielle webside.

16 mål på to sesonger
Gareth Evans er egentlig en kantspiller, men da Pompey hadde skadeproblemer på høyrebacken ble han omskolert. Han har i enkeltkamper slitt litt defensivt, men alt i alt har Evans gjort en meget solid sesong som høyreback. Han har spilt 46 kamper og scoret seks mål i 2016/17-sesongen - flere av scoringene kom på straffespark. Forrige sesong scoret han ti mål for Pompey - i det som var hans første sesong etter overgangen 

LES OGSÅ: Gareth Evans sin spillerprofil

- Jeg var desperat etter å sikre meg en ny kontrakt her og jeg er veldig glad for at jeg nå har skrevet under. Vi har en veldig god sesong bak oss og jeg mener vi var det beste laget i divisjonen. Jeg spilte i alle fall ikke mot noe lag som var bedre enn oss. Det var deler av sesongen som ikke var bra, men vi hadde en fantastsisk avslutning på sesongen.

- Jeg spiller gjerne høyreback også i framtiden om det er der jeg er ønsket. Så lenge jeg har på meg Pompey-drakt, betyr det ikke noe hvilken posisjon jeg spiller i. Nå blir det League One på oss kommende sesong, og jeg tror det er en divisjon som vil passe oss bedre. Da vil ikke alle lagene som kommer til Fratton Park ha hovedfokus på å parkere bussen, kommenterer 29-åringen.

kyle bennett71 
Kyle Bennett har også forlenget sin kontrakt med Pompey.