fratton parkNorske Ole Gunnar Solskjær lanseres av engelske bookmakere som en av favorittene til den ledige managerjobben i Portsmouth.

Ole Gunnar Solskjær er velkjent for de fleste etter sine suksessfulle år i Manchester United. Han er nå manager i norske Molde og har tidligere prøvd seg i Premier League som Cardiff-manager. Etter at Paul Cook onsdag ble presentert som ny Wigan-manager, står Pompey uten manager foran sin comeback-sesong i League One (nivå 3). 

Paul Cook førte Pompey til topps i League Two forrige sesong, men oppga usikkerhet rundt sin posisjon etter eierskiftet i Portsmouth som årsak til at han valgte å slå til på tilbudet fra Wigan. Amerikanske Michael Eisner er som kjent kommet inn som ny Pompey-eier etter at over 2/3 av supporterne som eide klubben valgte å si ja til Eisners tilbud.

Kenny Jackett, som tidligere har ledet både Millwall og Wolverhampton til opprykk fra League One til Championship, seiler opp som den store favoritten på jobben. På sosiale medier er det også en rekke Pompey-supportere som gir uttrykk for at de ønsker Jackett, som står uten klubb nå.

8 i odds på Solskjær
De første bookmakerne som har sine odds klare når det gjelder den ledige Pompey-jobben har også Jackett som storfavoritt.
Skybet.com har deretter Michael Appleton som nest favoritt, mens Ole Gunnar Solskjær er tredjefavoritt med 8 i odds. Det er også verdt å merke seg at han lanseres som kandidat til Pompey-jobben, men ikke til for eksempel Hull, Sunderland eller Swindon. 

Hvem vil du ha som ny Pompey-manager?