jack whatmough ny kontraktTo lokale spillere i førstelagsstallen har fått fornyet sine Pompey-kontrakter.

Midtstopper Jack Whatmough og midtbanespilleren Ben Close har begge signert en forlengelse av sine Pompey-kontrakter. Deres eksisterende kontrakter gikk ut nå ved sesongslutt 2016/17.

Jack Whatmough har u-landskamper for England og har vært i søkelyset til klubber høyere i divisjonssystemet. Han har derimot vært en del skadeplaget og har allerede i karrieren vært ute rundt ett år sammenhengende med skade. 

Han har ikke spilt mye i 2016/17-sesongen heller, men endte sesongen som klubbens tredjevalg på stopperplass. Han spilte totalt tolv kamper for Pompey i opprykkssesongen 2016/17 og står med 50 førstelagskamper for Pompey totalt. Han scoret denne sesongen også sitt første Pompey-mål. Det kom i den viktige 3-0-seieren borte mot Carlisle. Whatmough er fortsatt bare 20 år gammel og kan ha en stor framtid foran seg. Han har skrevet under på en toårskontrakt med Pompey.

LES OGSÅ: Jack Whatmough sin spillerpresentasjon

- Det er fantastisk å signere en ny kontrakt slik at jeg fortsatt kan være en del av det som skjer her på Fratton Park. Jeg har vært uheldig med skader, men nå ser jeg lyst på framtiden og er glad for å ha skrevet under på to nye år med Pompey. 

- Det er hard konkurranse om midtstopperplassene i klubben, men vi er en klubb på vei oppover og jeg skal gjøre mitt for å bli en sentral del av dette, sa Whatmough etter å ha signert kontrakten.

Var utlånt til Eastleigh

Også Ben Close har signert en ny kontrakt med Pompey. Den sentrale midtbanespilleren har totalt 27 kamper for førstelaget, men få av dem har kommet fra start i serien. Kampene består stort sett av cupkamper og innhopp i serien. Forrige sesong spilte han fire kamper for Pompey og ni kamper på utlån til ikke-liga laget Eastleigh. Close sin nye kontrakt er på ett år med han har opsjon på ytterligere ett år.

LES OGSÅ: Ben Close sin spillerpresentasjon

- Jeg er ekstremt glad for å ha signert en ny kontrakt med Pompey. Nå er jeg klar for å jobbe ekstremt hardt gjennom sommeren for å spille meg inn i førsteelleveren til den nye sesongen starter. Håpet mitt er at jeg får en sesong med mer spilletid for førstelaget enn jeg har hatt tidligere, sier den 20 år gamle midtbanespilleren til Pompeys offisielle webside.

ben close96 
Ben Close har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Pompey.