bjarte premier2016 liteFor andre år på rad, var det Bjarte Hope som gikk til topps i vår tippekonkurranse.

Forrige sesong hadde vi seks medlemmer som deltok da vi hadde vår konkurranse Tippekupongen. Den besto av tolv Pompey-kamper, og det gjalt å tippe utfallet av de tolv kampene. Det var lov med to halvgarderinger - altså at en i to av kampene kunne tippe to utfall (HU, HB eller UB). I fjor ble det en svært spennende siste kamp da Bjarte Hope og Mange Nilsson begge hadde seks riktige før den tolvte kampen. Den siste kampen var Pompey-Exeter. Bjarte tippet H, mens Mange hadde UB. Det sto 0-0 etter 90 minutter, men Jed Wallace scoret på overtid slik at det endte 1-0 til Pompey. Dermed vant Bjarte Hope.

I år var det færre som deltok i konkurransen - uvisst av hvilken grunn. Men det var likevel de to samme det sto mellom. Det endte med at Bjarte Hope og Mange Nilsson begge hadde sju riktige etter at de tolv kampene var spilt. Reglene sa da at den som var nærmest på tilleggsspørsmålet ville vinne. Her hadde derimot begge svart 17 på spørsmålet om hvor mange mål Pompey ville score totalt på disse tolv kampene.

Ekstrarunde for å kåre vinner
Det måtte derfor en ekstra rundt til for å kåre vinner av denne sesongens tippekonkurranse i Venner av Portsmouth. 

Før cupkampen på Fratton Park mellom Pompey og Ipswich, skulle begge to tippe hvilket lag som scoret først og deretter hvilket minutt målet kom.

Bjarte tippet at Pompey scoret først og at det ville skje i 46 minutt. Mange tippet også at Pompey scoret først, men at det målet ville komme i det 77. minutt

Pompey scoret det førse måled ved Gary Roberts. Det kom i det 32. minutt. Dermed vant Bjarte Hope foran Mange Nilsson også i år. Premien har Bjarte allerede mottatt. Som dere ser på bildet er det årets hjemmedrakt han har fått. Vi gratulerer Bjarte med seier for andre år på rad!

Slik så tippekupongen ut:

1. Pompey - Stevenage (20/10)
2. Pompey - Mansfield (24/10)
3. Notts County - Pompey (31/10

4. Pompey - AFC Wimbledon (14/11)
5. Carlisle United - Pompey (21/11)
6. Pompey - York (24/11)

7. Wycombe - Pompey (28/11)
8. Pompey - Hartlepool (12/12)
9. Northampton - Pompey (19/12)

10. Leyton Orient - Pompey (26/12)
11. Pompey - Luton Town (28/12)
12. Pompey - Crawley (2/1)

Antall Pompey-scoringer tilsammen på disse tolv seriekampene: _________

 


Det blir sannsynligvis ny tippekupong, med flott premie, neste sesong. Muligens må vi heller vurdere annen konkurranseform ettersom det var så liten interesse for å delta på årets konkurranse. Dette til tross for at det var gratis for medlemmer å delta og en bra premier.

Har du tips til en konkurranse som kan fenge mer, så ta kontakt. Vi har tidligere hatt en egen fantasy-league, men det var i Premier League-årene. Premier League har dessverre lite med Pompey å gjøre. Det samme gjelder Championshi (som har sin egen fantasyliga)

 

{flike}

bjarte premier2016a 
Bjarte med drakten (premien) på - samt ei Pompey-lue han kjøpte da han selv var over på Fratton Park tidligere i vinter.