questionTo vinnere er kåret. Nå er det tid for ny quiz og ny tippekupong.

 

Jean-Robert Tankred var den heldige som vant et flott Pompey-skjerf etter å ha vunnet trekningen blant de tre som svarte riktig på alle tre spørsmål i forrige konkurranse. Torkil Risan og Mathias Eide var de to andre som hadde svart riktig. Riktige svar var Matt Ritchie, Joel Ward og 2004. 

lue premie2015Nå er det tid for tre nye spørsmål. Denne gangen er premien denne Pompey-lua som du ser avbildet til høyre.

1. Jeg er nå blitt 22 år gammel, men jeg var kun 18 år gammel da jeg debuterte for Pompey. Jeg er midtbanespiller og var i Pompey på utlån fra en Premier League-klubb. Pompeys daværende manager kjente meg godt ettersom han hadde vært trener i denne klubben før han ble manager i Pompey. Jeg scoret aldri noen mål for Pompey, men jeg spilte 14 kamper for Pompey før jeg returnerte til min Premier League-klubb. Jeg var 16 år og 328 dager gammel da jeg gjorde min førstelagsdebut. Da ble jeg min klubbs yngste førstelagsdebutant siden 1960. Nå spiller jeg ikke lenger i denne klubben, men i en Championship-klubb med ambisjoner om opprykk til Premier League. Jeg har også vært utlånt til Peterborough og Watford siden jeg spilte i Pompey. Jeg har en rekke u-landskamper for England, men jeg har hatt et par langvarige skader som har ødelagt en del for meg. Hvem er jeg?

2. Dato og årstall for Pompeys seier i FA-cupen med Harry Redknapp som manager?

3. Hvilken Pompey-spiller er det du ser på bildet under?

quiz2015

Svarene sendes Joakim Ellingsen på epost (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt legges igjen i kommentarfeltet her. Svarfrist 15. oktober.


Kan takke Wallace
Vi hadde også en tippekupong forrige sesong. Totalt seks medlemmer deltok med hver sin tippekupong og før den siste kampen (hjemmekamp mot Exeter) hadde både Mange Nilsson og Bjarte Hope 6 riktige. Mange Nilsson hadde tippet UB, mens Bjarte Hope hadde H. Det sto 0-0 etter 90 minutter, men på overtid scoret Jed Wallace og dermed ble det tre poeng på Pompey og seier i tippekonkurransen til Bjarte Hope.

Vi gratulerer Bjarte så mye - premien sendes i posten kommende uke. Han endte med 7 riktige, Mange med 6 og de fire andre hadde 4 rette.

Nå er det tid for ny tippekonkurranse. Dette er også en medlemskonkurranse hvor kun medlemmer får være med. Vi kjører på med samme regler som forrige sesong. Det går ut på å tippe flest riktige av de følgende tolv Pompey-kampene. Alle får to halvgarderinger. De ti andre kampene må du nøye deg med å tippe H, U eller B.

For de som ikke er inne på halvgarderinger og tippekupong, er her reglene punktvis.
* Tipp resultatet i tolv Pompey-kamper med å skrive H (hjemmeseier), U (uavgjort) eller B (borteseier) bak hver kamp
* På to av kampene kan du velge to tegn. Det vil si HU, UB eller HB.
* I tilfelle noen ender opp med samme antall riktige, bes du også om å tippe hvor mange mål Pompey scorer tilsammen på disse tolv kampene.

Her er de tolv kampene

1. Pompey - Stevenage (20/10)
2. Pompey - Mansfield (24/10)
3. Notts County - Pompey (31/10

4. Pompey - AFC Wimbledon (14/11)
5. Carlisle United - Pompey (21/11)
6. Pompey - York (24/11)

7. Wycombe - Pompey (28/11)
8. Pompey - Hartlepool (12/12)
9. Northampton - Pompey (19/12)

10. Leyton Orient - Pompey (26/12)
11. Pompey - Luton Town (28/12)
12. Pompey - Crawley (2/1)

Antall Pompey-scoringer tilsammen på disse tolv seriekampene: _________

Slik sender du dine svar
Svarene sendes Joakim Ellingsen på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt legges igjen i kommentarfeltet her. Svarfrist 15. oktober.

Premie til den som har flest riktige er et Pompey-klesplagg (drakt/t-shirt). 

{flike}

jed wallace jubler4 
Jed Wallace ordnet seier på tippekupongen for Bjarte Hope - og ikke Mange Nilsson.