akademigutter 2015Åtte nye akademigutter har skrevet kontrakt med Pompey.

Som vi meldte tidligere i sommer ble tre akademigutter belønnet med profesjonell kontrakt ved sesongslutt - deriblant norske Snorre Strand Nilsen. Dette i tillegg til Adam May, Ben Close og Conor Chaplin som fikk både proffkontrakter og førstelagsdebut i løpet av 2014/15-sesongen.

Nå er åtte nye gutter klare til å begynne en ny periode i sin fotballkarriere. Disse åtte har skrevet under på toårskontrakter som akademispillere i klubben: Jez Bedford, Harvey Bradbury, Nick Hall, Kyle McDowell, Ousman Saidy, Tommy Scutt, Eddie Wakley og Theo Widdrington. De er alle 16 år gamle.

- Dette er en stor dag for både guttene og deres familier. Noen av dem har også vært tilknyttet oss noen år allerede, og det er spennende å se dem nå ta det neste steget. De er fullt klar over hva som venter dem. Nå starter jobben med å bli profesjonelle fotballspillere. Det er to harde år med mye jobbing som venter dem nå, men jeg vet at de alle er klar for det, kommenterer akademisjef Mark Kelly til Pompeys offisielle webside.

Hvem er de?
Keeper Hall og midtbanespiller Scutt kommer fra Portsmouth. Midtbanespillerne Bedford og Widdrington kommer fra henholdsvis Dorset og Hampshire. Venstreback McDowell og forsvarsspiller Wakley kommer fra London, spissen Bradbury er fra Surrey og midtstopper Saidy fra Gambia. 

Den oppmerksomme leser ha kanskje sett at det er flere enn åtte personer på bildet over. Nede til venstre er akademitrener Mikey Harris. Med på bildet er også midtbanespiller Cameron Green og spissene Harry Tumber og Sam Woodward. De tre har alle forlenget sine kontrakter og blir å finne på akademilaget også kommende sesong.

{flike}

 mikey harris99 
Mikey Harris er akademitrener.