unionenMatt Le Tissier hedersgjest i supportercupen, Are Guttelvik årets supporter og uenighet om drift av Burnleys supporterklubb.

 

 

Supporterunionen for Britisk Fotball

STYREMØTEREFERAT

 

Til stede: Trond Fuhre, Ray Tørnkvist, Anders Christensen, Balal Bhatti, Finn Morten Steen og Bent Uvaag Johansen

Fravær:

Referent: Bent Uvaag Johansen

Sted: Hos GE Healthcare i Nycoveien 1 b

Tidspunkt: 12. mai 2015 17.00 – 20.00

Agenda:

1. Godkjenning av innkalling, og gjennomgang av oppfølgingspunkter fra siste referat (Alle)
2. Nytt fra klubbene/kontakt fra medlemmer (Anders)
3. Regnskapet (Finn Morten)
4. Supportercupen 2015 (Trond)
5. Håndboka 2015/16 (Bent)
6. Kåringer (Alle)
7. Groundhopper-hjemmesiden (Bent)
8. Hjemmesiden (Trond)
9. Bestilling av nye visittkort (Trond)
10. Fellestur for medlemmer av SBF høsten 2015 (kombinert fotball og boksekveld) (Trond)
11. Samarbeidspartnere (Alle)
12. Eventuelt (Alle)


1. Innkalling godkjent uten anmerkninger. Status på alle oppfølgingspunkter gjennomgått

2. Styret har mottatt en e-post fra Simon Rønnestad som driver nettstedet www.burnleyfc.no. Han ønsker å starte en ny supporterklubb for Burnley i Norge. Hans oppfatning er at den nåværende supporterklubben ikke driftes på en måte han ønsker. Trond har svart på e-postene hans og oppfordret til et samarbeid. Oppfølging: Trond og Anders innkaller partene til et meklingsmøte.

3. Finn Morten gikk igjennom midlertidig regnskap pr. 30. april 2015. Everton har trukket laget i Supportercupen og har fått tilbakebetalt kontingenten. Tottenham Hotspurs 3.lag tar plassen til Everton (og har betalt kontingenten).

4. Supportercupen 2015 er i rute. Trond gikk i gjennom status. I juniorturneringen har Skeid fått den siste plassen da ingen av supporterklubbene har respondert på purringene som er sendt ut. SBF har inngått et samarbeid med Refsports (www.refsports.com) for  oppdatering av resultater med en ”App”. Detaljert informasjon om denne nyheten blir sendt ut til deltagerklubbene. Det vil bli loddsalg og konkurranser under Supportercupen.

Pegasus Forlag vil selge fotballboken ENGELSKE FOTBALLKLUBBER IGJENNOM 125 ÅR til kr 200.- (halv pris) under arrangementet.

Supportercup programmet gis ut som vanlig.

Kveldsarrangementet inkludert premieutdeling vil holdes på The Scotsman. TV2 vil starte kl. 19:30 med et fotballforum mellom de og supportere. Matthew Le Tissier er nå bekreftet som hedersgjest og vil selvfølgelig være med på kveldsarrangementet.

5. Bent la frem status for Håndboka 2015. To artikler er allerede ferdige. Artiklene om ”årets supporter” (Ray/Bent), ”årets hjemmeside” (Trond/Balal) og ”årets medlemsblad” (Ray/Bent) ferdigstilles i løpet av mai. Anders skriver skriver artikkelen om Supportercupen. 

6. Are Guttelvik (Scarborough Athletic) har allerede fått sin pris som ”årets supporter”. Juryene for ”årets medlemsblad” og ”årets hjemmeside” kårer sine kandidater i løpet av mai. Styret ønsker å gi ”årets pressepris” til Erik Aase for sin hjemmeside/Facebookside ”Championship Norge”. En mer detaljert informasjon og fakta om spillere, klubber og kamper skal man lete lenge etter. 

7. Styret vedtok å inkludere banebesøk i Conference North og South på  groundhoppersiden. Millennium Stadium i Cardiff fjernes fra listen da banen ikke har vært brukt til fotball siden 2012. Det skal lages en ”teller” for de nedlagte baner og en liste over de som har som har besøkt de 92 banene i de fire øverste ligaene i England. Det vil i sommer utarbeides/bestilles en pins for å hedre de som når/nådd 92 baner.

8. Balal har vært i kontakt med Ketil Jacobsen om utviklingen av hjemmesiden (www.supporterunionen.no). Det mangler informasjon om resultatene fra Supportercupen 2008 samt noen av prisvinnerne under fanen ”kåringer” på hjemmesiden. Trond redegjorde for et samarbeid med Ivar Tisthammer, for å få hyppigere nyheter på www.supporterunionen.no. Detaljert informasjon om samarbeidet kommer når dette er klart.

9. Det bestilles nytt visittkort til Trond. www.vistaprint.no

10. Trond la frem et forslag til en fellestur på høsten. Opplegget blir en langhelg i England med to kamper kombinert med en boksekveld. Styret var positiv til idéen. Ytterligere informasjon kommer seinere.

Øyvind Siegel i Rebus Profil har informert SBF at han ikke ønsker å forlenge samarbeidsavtalen som går ut i sommer. Trond hadde et møte med TV2 for noen uker siden. TV2 vil i samarbeid med SBF ha en  konkurranse som vil utfordre supportere til å skrive om blant annet ”Mitt beste fotballminne” Dette vil skje i løpet av sesongen 2015/16 og presenteres live i deres PL sendinger. Det jobbes også med et nytt tilbud på TV2 SUMO. Ny kontrakt med TV2 signeres i løpet av sommeren 2015.

11. Ingen punkter på eventuelt

Neste styremøte er berammet til fredag 12. juni kl. 17:00 hos Anders. Det blir et kort møtet etterfulgt av grilling/sosial samvær.

 

{flike}