adam may liteAdam May (bildet) scoret ett av målene da Snorre Strand Nilsen og akademiet vant 2-1 mot Swindon i helgen.

Norske Snorre Strand Nilsen har etablert seg som midtstopper på akademilaget denne sesongen. Han spilte da også hele kampen i midtforsvaret mot Swindon i helgen.

Brandon Joseph-Buadi ga Pompey en tidlig ledelse etter at han mottok ballen på kanten, skar inn og avsluttet med et hardt skudd i hjørnet. Swindon utliknet derimot på straffespark etter at keeper Alex Bass hadde felt en Swindon-spiller. Tidlig i 2. omgang tok Pompey ledelsen på ny da Adam May reagerte raskest da ballen ble liggende i feltet etter en corner fra James Granger.

mikey harris100- Alt i alt var det en god prestasjon av oss - og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Vi jobbet hardt og samtlige spillere gjorde sin del av jobben med å slå et bra Swindon-lag. Det jeg ikke er fornøyd med er baklengsmålet. Swindon fikk straffespark selv om Alex tok ballen. Assistentdommeren signaliserte også for corner før dommeren bestemte seg for å overstyre ham.

- Swindon er et bra lag som spiller fotball, og det ble en underholdende kamp mellom to lag som prøver å spille fotball slik det skal spilles. Dette i motsetning til vår kamp mot Stevenage nylig, men det skal sies at baneforholdene også var mye bedre denne gangen, kommenterer akademitrener Mikey Harris (bildet til høyre).

Lagoppstillingen
Pompey spilte i 3-5-2 (som A-laget) med disse spillerne: Bass; Davies (Yates 56), Nilsen, Field, Haunstrup; B.Joseph-Buadi, Rwakarambwe (Granger 52), Oxlade-Chamberlain (Sayers 65), Haitham; May, Gill

Tabellen
akademitabell2015

{flike}

adam may