paul jones1Sesongen har vart i nærmere fire måneder. Disse nykommerne synes dere best om så langt.

Rundt sesongstart stilte vi dere spørsmålet om hvem dere hadde mest tro på av klubbens nykommere før sesongstart. Nå har spørreundersøkelsen vært aktiv på vår webside helt fram til månedsskiftet november/desember, og derfor har svarene naturligvis blitt preget av hvordan spillerne har gjort det.

sporreundersokelse des14Totalt har det kommet 25 stemmer. De er fordelt på de sju nykommerne Paul Jones, Paul Robinson, Craig Westcarr, James Dunne, Miles Storey, Nigel Atangana og Alex Wynter.

De tre førstnevnte er de med flest stemmer. De har fått fem hver. Paul Jones har i de flestes øyne gjort en brukbar sesong mellom stengene, Paul Robinson har trolig vært vår beste forsvarsspiller denne sesongen og Craig Westcarr har scoret nest flest mål. Sistnevnte var en det var knyttet en del forventninger til med tanke på scoringer. En spiss som kan score 20+ mål, var ønsket og håpet. Han ser ikke ut til å innfri akkurat det, men sesongen er ikke halvspilt ennå.

James Dunne fikk fire stemmer, men den kraftige midtbanespilleren er nå ute med skade - og det vil han være en stund til. Flere supportere har uttrykt at savnet av Dunne sentralt på midten er merkbart.

Miles Storey har fått tre stemmer. Den innleide Swindon-spissen har ikke fått veldig mye spilletid, men han har vært oftere å se på banen den siste måneden. Da har han også prestert tidvis ok.

Nigel Atangana har i likhet med Storey fått varierende spilletid, men det har blitt noe mer nå etter at Dunne ble skadet. Den tidligere Hawks-spilleren har glimtet til, men kan trolig enda bedre. To stemmer ble det på Atangana.

Høyreback Alex Wynter fikk kun én stemme. Den innleide forsvarsspilleren kom med positiv omtale, men har ikke vært noen suksess så langt. Han kan komme, men flere supportere har uttrykt ønske om å heller se klubbens egne ungdommer her enn Wynter.

{flike}

Hvem av nykommerne har du mest sansen for?

james dunne2 
James Dunne har gjort flere gode kamper i Pompey-trøya i høst, men er for tiden ute med skade.