Her vil vi jevnlig ha en del konkurranser der dere medlemmer har sjansen til å sikre dere kjekke premier, som selvsagt er Pompey-relatert. Konkurransene er kun åpne for medlemmer i supporterklubben - det er med andre ord ganske gode sjanser til å vinne!
 

Spørrekonkurranse
quiz2016novHar du lyst på Pompey-genseren du ser til høyre?  
 
For å bli med i trekningen må du svare riktig på tre spørsmål. Som vanlig på våre tre-spørsmål-konkurranser er det ett bildespørsmål, et historisk spørsmål og et spørsmål der du ut fra en del opplysninger skal finne ut hvilken nåværende eller tidligere Pompey-spiller det er snakk om. 

 

Konkurransespørsmålene finner du her.

Svarene sendes Joakim Ellingsen på    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (joakim.ellingsen at gmail.com). Eventuelt sendes som melding til undertegnede på Facebook/Messenger. Svarfrist 1. desember.

Konkurransen er kun åpen for våre medlemmer.

 

 

 

Tippekupong

Tidligere hadde vi en tradisjon om at vi hver sesong kjøpte Pompey-drakt til den av våre medlemmer som endte høyest på den interne Fantasy Football-ligaen vi hadde. Nå er Premier League-årene forbi for en stund, og vi har de to siste sesongene hatt en ny konkurranseform. Premien er dog den samme. Det kan eventuelt også bli et annet klesplagg om den som vinner allerede har drakten.

Her kan du lese hvordan det endte i 2015/16-sesongen. tippekupong med drakt som premie i 2016/17.

Det er nok en gang rett og slett en tippekupong med kun Pompey-kamper. Her er de tolv utvalgte kampene - vi kommer tilbake med tidsfrist og regler når det nærmer seg:

1. Pompey - Luton Town (2/1)
2. Doncaster Rovers - Pompey (7/1)
3. Pompey - Leyton Orient (14/1)

4. Crawley Town - Pompey (21/1)
5. Pompey - Exeter City (28/1)
6. Wycombe W. - Pompey (4/2)

7. Pompey - Accrington Stanley (11/2)
8. Pompey - Blackpool (14/2)
9. Barnet - Pompey (18/2)

10. Carlisle - Pompey (25/2)
11. Pompey - Morecambe (28/2)
12. Pompey - Crewe (4/3)

Antall Pompey-scoringer tilsammen på disse tolv seriekampene: _________

{flike}

drakter201617 home 
Er du best av våre medlemmer på denne sesongens tippekupong, kan du få denne drakten (2016/17-drakten) i posten til våren.