Venner av Portsmouth er offisiell supporterklubb i Skandinavia for Portsmouth Football Club. Våre medlemmer kommer fra både Norge, Sverige og Danmark. Rundt 90 skandinaver har allerede valgt å bli medlem av vår supporterklubb. DU er hjertelig velkommen til å bli en av oss.

 

Norsk_flagg svenskflagg danmark

 

Hvor mye koster det å være medlem?
- Det koster 50 kroner året. Det er med andre ord et symbolsk beløp som alle har råd til.

 
Hvordan melder jeg meg inn?
- Så snart din innbetaling er mottatt og du har sendt oss ditt navn og din adresse (inkl. e-post), registreres du som medlem. Det er tre måter du kan betale på.
 

1) Du kan overføre penger til kontonummer: 97 102 194 962. Husk å skrive ditt navn og din adresse på giroen. Send oss også din e-postadresse. Vår adresse er Venner av paypalPompey v/Joakim Ellingsen, Lysskar 34B, N-5535 HAUGESUND
- Betaler du fra en svensk eller dansk bank trenger du følgende info:
* IBAN-nummer: NO7697102194962
* SWIFT/BIC-kode: DNBANOKK / SBAKNOBB 

 

2) Du kan betale med hjelp av PayPal. Dette er nok særlig aktuelt for våre svenske og danske medlemmer. Med PayPal kan dere betale medlemskontingenten med hjelp av VISA, Mastercard eller American Express. Ønsker dere å betale med PayPal så send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Da vil dere få tilsendt info/regning på epost og kan lett betale med hjelp av VISA/Mastercard/American Express. PayPal sikrer sikker og hurtig betaling

 
3) Du kan bruke betalingstjenesten Vipps (Norge). Sendes til nummer 91190914

Hva får jeg for medlemsavgiften?
- Viktigst av alt er nok at du får tilgang til alt på vår webside. Kun medlemmer får tilgang til hele websiden vår. Mye av innholdet er åpent de første 14 dagene, før det arkiveres og deretter kun blir tilgjengelig for innloggede medlemmer. 

- På websiden vår vil du få muligheten til å delta på konkurranser som kun er åpne for våre medlemmer.

- Som medlem hjelper vi deg også med å få tak i billett til Pompeys kamper - både hjemme og borte. Vi har ennå ikke mislyktes i å få tak i billetter til våre medlemmer - selv ikke til kamper som semifinale og finale i FA-cupen - men på kamper som kan bli utsolgt kreves det naturligvis at du er ute i god tid når du bestiller billetter gjennom oss.
Skal du til Portsmouth hjelper vi deg også med tips og råd.

- Vi kan også tilby de av dere som ønsker det egen e-postadresse. Nordmenn kan få @pompey.no-adresse, svensker får @pompey.se-adresse og danske medlemmer får @pompey.dk-adresse.

 - Og sist, men ikke minst, så tar du del i fellesskapet vi skandinaviske Pompey-supportere utgjør. Du bidrar til å holde liv i supporterklubben og nettsiden vår. Du kan også spille for oss i Supportercupen om du er interessert i det. 

badge